Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításos védekezés...

Megszakításos védekezés mellett hogy lehetnék terhes?

Figyelt kérdés
2.5 éve védekezünk megszakítással,jövő hónapban bele vágunk a babagyártásba,de a jövőhónapom feszült lesz és erre a hónapra kellene időzíteni!hogyan lehetne megoldani,hogy megszakítással legyek terhes?
2012. nov. 11. 11:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Attól hogy te jövő hónapban szeretnél teherbe esni, Bem biztos hogy össze fog jönni!

Havi 1 nap van amikor a nő teherbe tud esni! Ezt csak +- lehet belőni hogy mikor lehet!

De ha régóta védekeztek megszakítással, és nem

Lettél terhes, az is lehet nehezen fogsz teherbe esni, én pl. Így voltam...

Mostantól élveztem el benned a párod, sexeljetek minden másnap, akkor lehet össze jön a baba a következő hónapban, de lehet csak 1- év múlva...

2012. nov. 11. 12:07
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Ezek szerint tényleg van, aki még ahhoz is hülye, hogy gyereket csináljon...
2012. nov. 11. 12:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Ilyen zagyva kérdést régen olvastam:)

2 és fél éve így védekeztek, holott ez NEM védekezés, hanem LUTRI!

Ha feszült leszel előre láthatólag, akkor nem érsz rá egy nyugodtabb időszakban ezen gondolkodni?

Amúgy stresszes időszakban is simán teherbe lehet esni, a babának még csak baja sem lesz!

Titok: nem kell megszakítani, peteérés környékén kell együtt lenni!

2012. nov. 11. 18:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, ha ilyen komolyan vettétek a babaprojektet és ennyi ideje együtt vagytok, akkor meg kellett volna tudnotok oldani ezt a két héttel előrehozatalt...vagy valami mas időben megegyezni....nem kellett volna titokban teherbe esni...

Mi lett veletek azóta Kérdező?

okt. 7. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!