Clostilbegytől mikorra várjam a mensim?
Figyelt kérdés
Ma vagyok ciklusom 31.-ik napján. Jövőhét csütörtökön kellene megjönnie (36 napos a ciklusom) nem érzem jelét a mensimnek, kicsit megnőttek a melleim minimálisan feszűlnek is, nem eszem annyi édességet mensi előtt mint szoktam, szúrogat a petefészkem és a méhem is kicsit, És a reggeli hőm 36,9 37,0 celsius 11 napja már. Babát szeretnénk. Szerintetek mikor kell vagy kellett volna meg jönnie? A closti úgy tudom előrébb hozza a hosszú ciklust. Köszi a válaszokat előre is.2012. nov. 10. 19:58
11/15 A kérdező kommentje:
szóval akkor vagy a szokott időben vagy hamarabb kell megjönnie? bocsi a kérdésekért de nem tudom és nagyon szeretnénk már a babát.
2012. nov. 11. 23:03
13/15 A kérdező kommentje:
Hát sajna meg jött 33. napra most ciklusom 2. napjától szedem a clostit. Majd kiderűl mi lesz remélem sikeresebb hónap lesz.
2012. nov. 15. 22:51
14/15 anonim válasza:
Első vagyok. Ne keseredj el, tényleg nem szokták ilyen későn kezdeni a clostyt. Majd most sikerül!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, reménykedek benne.
2012. nov. 18. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!