Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenetek? Most akkor...

Segitenetek? Most akkor mikorra is nem varom?

Figyelt kérdés
Utolso mensim augusztus 16-an volt. De szerintem 4-5 corul volt peteeresem, mert akkor ereztem, fajt a petefeszkem. (Terhesseg ota mindig erzem kb mikor van.) Tegnap csinaltam tesztet de - lett :(( Ha terhews lennek, mar ki kellet volna mutatnia tesztnek nem?
2012. szept. 19. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Hány naposak a ciklusaid? az lényeges. (menses első napjától számítva a következőig.)

Ha 28-al számolom akkor 29-30.án volt peteérésed, és 13.án meg kellett volna hogy jöjjön. akkor már 6 napja késik, ezt ki kéne mutatnia. Ű

[link]

Ird be ide az adatokat és mindent megmutat..

Ha továbbra sem jön meg várj még 2 napot, másfajta tesztel próbáld ujra. sok sikert.

2012. szept. 19. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:
altalaban 30 naposak a ciklusaim, de mint emlitettem szerintem 4-5 en volt peteeresm. Koszi a valaszt. :)
2012. szept. 19. 10:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha terhes lennek azt mar ilyenkor a tesznek ki kellene mutatnia nem?? Csinaltam tesztet tegnap mag tegnapelott. Az egyik clearblue digital a masik sima clearblue plusz volt - mind a ketto :( Ez a helyzet olyan idegesito, vagy akkor jojjon meg vagy legyen pozi a teszt :) utalok varakozni
2012. szept. 19. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:
A peteerestol, ami neked ugy nez ki hogy 4-5-en volt, 14 napra lehet nem varni. Szoval tegnap vagy ma. Meg nem feltetlenul kell kimutatnia szerintem, viszont par nap mulva mar biztos eredmenyt kellene adnia.
2012. szept. 19. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!