Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra"nem várom"? A nem...

Mikorra"nem várom"? A nem várt napja így is 24-e?

Figyelt kérdés
Ha a pé-m kb. 5 napot késet,(valószínű holnap lesz,27 napos a ciklusom) a nemvárt napja 24-én lenne. A pé.-m miatt később is fog megjönni?
2011. febr. 14. 10:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg, igen, a luteális fázisnak uolyan hosszúnak "illik" lenni, még akkor is ha a pé késik.
2011. febr. 14. 11:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Szóval akkor kb. 28-29-én "nem várom" és tesztet is csak ez után érdemes csinálnom? Mióta ovu.tesztezek előszörre történ így és egy kicsit megkavarodtam. Nem akartam 25-én már beleélni magam a terhességbe,mert utána rosszul esik ha csalódik az ember. Köszi a választ ez megerősített a gondolatomban!
2011. febr. 14. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:
igen. Nekem múlt hónapban két nappal hamarabb volt peteérésem és emiatt 2 nappal hamarabb is jött meg.
2011. febr. 14. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!