Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Help me! Nem tudom, hogy most...

Help me! Nem tudom, hogy most mikorra nem várom? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Jan.ban 8 án jött meg febr.ban 15-én és általában 29-30 naposak a ciklusaim. Tehát előző hónapban késett picit. De elvesztettem a fonalat, mikorra ne várjam? szeretnénk már babát régóta eddig rendszeres volt de most...

Semmi tünetem nincs nagyon érzékenyek a m.bimbóim és sűrű krémes folyásom van 3 napja...hát nem tudom

segitsetek

2010. márc. 11. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Március 16.a a 30.napod.Ha utána se jön meg akkor teszt vagy doki:-)
2010. márc. 11. 19:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg az ovulációd napját tudod?
2010. márc. 11. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak igen köszi valahogy én is így számoltam, második válaszoló szintén köszi, és sajnos a mult havi csúszás miatt nem tudom h mikor ovulálhattam, férjemmel szorgoskodtunk sokat de...nem tudom hát drukkoljatok:D
2010. márc. 12. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Valami hír?
2010. márc. 18. 17:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Továbbra sem jött meg a mensim, hála az égnek viszont már 5. napja enyhe mensigörcseim vannak, nem tudom h ez mit jelent, remélem jót.A jövőhéten megyek dokihoz hátha tud vmi bíztatót mondani.És veletek?
2010. márc. 21. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem még csak most volt ovum. Én már teszteltem volna a helyedben.:)
2010. márc. 23. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!