Clostilbegytől mikorra várjam a mensim?
Figyelt kérdés
Ma vagyok ciklusom 31.-ik napján. Jövőhét csütörtökön kellene megjönnie (36 napos a ciklusom) nem érzem jelét a mensimnek, kicsit megnőttek a melleim minimálisan feszűlnek is, nem eszem annyi édességet mensi előtt mint szoktam, szúrogat a petefészkem és a méhem is kicsit, És a reggeli hőm 36,9 37,0 celsius 11 napja már. Babát szeretnénk. Szerintetek mikor kell vagy kellett volna meg jönnie? A closti úgy tudom előrébb hozza a hosszú ciklust. Köszi a válaszokat előre is.2012. nov. 10. 19:58
1/15 anonim válasza:
Mettől meddig szedted? Én a 3. naptól 5 napon át 2x1 szedtem és 28 napra, majd 30 napra egyszer pedig 35 napra jött meg. Nem érezted mikor volt peteérésed? Onnantól általában 14-16 napra kéne megjönnie. Drukkolok!
2/15 A kérdező kommentje:
Nekem Október 11.-16.-ig volt meg a mensim 16.-án voltam nőgyógyásznál és 17.-én már elkezdtem szedni a clostit 21.-ig (5 napig 1 szemet)azaz a 7-ik ciklus napomon. szerinted? köszi a drukkot és a választ. :-)
2012. nov. 10. 21:18
3/15 anonim válasza:
Nagyon későn kezdted el kapni a clostyt. A doki mikorra mondta a tüszőrepedést, gondolom voltál oár uh.n azóta. A tüszőrepedéstől 14 napra jön meg.
4/15 A kérdező kommentje:
Tudom de igy mondta a doki, nem voltam uh-n majd a következő hónapban vezeti végig, 2 hónapos kúrán vagyok.Szóval akkor mindenképp meg kellene jönni-e legalább 32 napra az én( 36 napos ciklus) esetemben? Ha most nem sikerűl a baba akkor majd a következőt ciklusom 3.-ik napján kezdem el.
2012. nov. 11. 00:13
5/15 A kérdező kommentje:
a peteérésem eléggé éreztem, ahhoz képest hogy nem szoktam, szúrás jobb petefészkemnél, feszitő érzés, ezt éreztem. Fehér folyásom is van, szó szerint fehér. nekem peteérésnél sosem szokott nyúlós átlátszó tojás fehérjéhez hasonló folyásom lenni.
2012. nov. 11. 00:16
6/15 anonim válasza:
Ez nagyon nagy hiba. Closty kezelés melett kötelező a rendszeres uh vizsgálat. Egyáltalán nem biztos, hoyg meg kéne jönnie 32 napra, mert egyáltalán nem biztos, hogy volt péd és ha volt isnem biztos, hogy a 18. napon.
7/15 A kérdező kommentje:
peteérésem tuti volt, mert volt rá utaló jel. én nem parázok, ismerem a szervezetem. nekem most az volna a fontos hogy mikorra várjam a mensim :-) biztos most lököttnek gondolsz de túl vagyok egy vetélésen szerencsétlenségemre:-( meg én azt érzem mikor gond van! csak amióta elment a baba 36 naposak lettek a ciklusaim, és valószinüleg a doki szerint nincs peteérésem. szerencsére jó dokim van és ismer engem is eléggé, nem hiába nem néz az első hónapban:-) én nem aggódok ennyire
2012. nov. 11. 02:00
8/15 anonim válasza:
Hát az a doki amelyik nem néz az nem lehet jó, már ne haragudj. Sajna a ciszta képződést nem biztos, hogy érzed, ez saját tapasztalat.
3. napi hormonjaid rendben voltak?
Ha volt pé-d akkor onnan 14 napra nem kéne megjönnie.
9/15 A kérdező kommentje:
Jó az orvosom hidd el, már nem most óta ismerem,érti a dolgát! Hormonokkal minden rendben. Hát akkor már meg kellett volna jönnie, majd tesztelek csak félek egy kicsit.Viszont tegnap este volt fehér folyásom kicsit több mint szokott lenni. Ez normális? Szerinted akkor nem tólja ki a mensim a closti?
2012. nov. 11. 21:34
10/15 anonim válasza:
Nem a clostynak nincs olyan hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!