Hogyan döntsük el végérvényesen legyen-e baba vagy sem?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnénk mind a ketten de még gondolkodunk rajta,esetleg valaki tippet tudna adni?vagy h.mit vegyünk figyelembe stb2012. nov. 10. 15:18
11/12 A kérdező kommentje:
az a gond,hogy mind kettőnk nagy szívfájdalma,és mire eldöntenénk,hogy nah vágjunk bele mindig jön valami ami picit elbizonytalanít bennünket,például a páromat aggasztja,hogy nincs még autó és jogsi,ezért januárban elkezdi a jogsit és csak utánna akar,de az olyan messze van:S
2012. nov. 11. 07:19
12/12 anonim válasza:
Szia!Pont mi is ennyi idősek vagyunk!
Én azt tudom csak mondani, hogy ha ez a kérdés felmerül addig ne (de ez csak az én véleményem)
Ebből látszik, hogy szeretnétek de még érzitek, hogy még nincs itt az ideje!
Ha itt lesz akkor ez nem fog felmerülni (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!