Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan döntsük el végérvényese...

Hogyan döntsük el végérvényesen legyen-e baba vagy sem?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnénk mind a ketten de még gondolkodunk rajta,esetleg valaki tippet tudna adni?vagy h.mit vegyünk figyelembe stb
2012. nov. 10. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Először is a kapcsolatotokat mérlegeljétek, elég erős-e egy babához, aztán a korotok is számít, az anyagi helyzet sem utolsó szempont mert rengetegbe van benne egy baba.
2012. nov. 10. 15:42
 2/12 A kérdező kommentje:
menyasszony vagyok 2,5 éve,2,5 éve együtt élünk,hibátlan a kapcsolatunk!anyagi helyzet,a párom börtönőr eléggé stabil a fizetése és a munkája,nekem még van félév az iskolából,de dolgozom,januártól bejelentetten is!én 21 vagyok ő pedig 26
2012. nov. 10. 15:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor ha gyedet akarsz kapni akkor dolgozz folyamatosan 365 napot és utána vállalj babát, mert így csak gyest fogsz kapni ami nagyon kevés.
2012. nov. 10. 15:47
 4/12 A kérdező kommentje:
igen kevés,de a családival és a párom fizetésével ki jönnénk szerintem
2012. nov. 10. 15:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok bolond, de nekem fontos volt, hogy dolgozzak elegendőt, és tgyásban, gyedben részesüljek.

21 évesen még nem gondolom, hogy kifutnál az időből, ha dolgoznál pár év baba előtt.

Fejben és anyagilag is helyretesz a munka. :)

Utána pedig csak a bébire koncentrálhatsz.

Szerintem.

2012. nov. 10. 15:51
 6/12 anonim ***** válasza:
A suli sem utolsó szempont mert nem tudhatod hogy mennyire fogod jól viselni a terhességet és ha nehezen akkor nem tudsz bejárni a rosszullétek miatt. Én a helyedben kivárnám azt a pár hónapot. Fiatal vagy, nem sürget az idő.
2012. nov. 10. 15:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha menyasszony vagy várd meg míg feleség leszel és várd meg míg egy év bejelentett munkaviszonyod lesz. Még nagyon fiatal vagy, megéri megvárni ezt a két dolgot. Miért merült fel most, hogy akarnátok? Miért nem egyértelmű, hogy megvárjátok az esküvőt meg a munkaviszonyt? Azért nem mindegy, hogy kapsz-e gyedet, meg lesz-e hova visszamenni dolgozni.
2012. nov. 10. 15:54
 8/12 A kérdező kommentje:
8 évesen fel kellett sajnos nőnöm olyan helyzet miatt amit van olyan ember aki sosem fog átélni:S 15 éves korom óta dolgozom,csak diákként,most pedig estin vagyok és úgy dolgozom,mert jó érzés h.dolgozhatom,nem tudom miért:S annyira vágyunk babára,hogy mindennap fáj érte a szívem:S
2012. nov. 10. 15:55
 9/12 anonim ***** válasza:

ÉN is azt mondom,hogy legalább egy évet dolgozz előtte. Egyrészt a juttatások miatt, másrészt, ha majd babázás után munkát akarsz keresni jóval nehezebb lesz úgy,hogy nuku munkatapasztalatod van!

Fiatal vagy még. Ráadásul ha kapsz TGYÁS-t, GYED-et lehet,hogy nem kell majd úgy sakkozni a pénzzel!

Mert egy baba kerülhet sokba is. Nekem pl. nem volt tejem, a tápszere 16 ezerbe került havonta. Múltkor beteg volt 6 ezret hagytam a gyógyszertárban!

2012. nov. 10. 16:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi is a gond tulajdonképpen?
2012. nov. 10. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!