Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik hőmérőznek, volt már...

Akik hőmérőznek, volt már olyan hónapotok hogy nem ugrott föl a hő?

Figyelt kérdés
27. napon vagyok, kétszer volt már ovulációs fájdalmam, de hőm még mindig nincs fent. Szinte biztos hogy ebben hónapban nem volt még eddig ovuláció... Ha valaki volt már így, tovább hogy alakult? Rendesen időben megjött, vagy majd egyszer nagyon soká volt egy ovuláció? Gyakran szurkál a jobb petefészkem, nyákom is egy hete olyan mint ovukor.
2012. nov. 8. 15:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem mult hónapban nem volt kiugró hőm és a dokim szerint se volt ovum, pedig volt tojásnyákom és pozi ovutesztem is, mégse történt meg az ovu. van ez így. 28 napra mégis megjött a mensim, de barnázással indult és a mensim is gyengébb volt és rövidebb. az ovu hiány miatt nem vált le a méhnyélkahártya rendesen.... Nem is gondoltam volna, hogy nincs ovum, ha nem mértem volna a hőmet. Mensi előtt 7 nappal ment kicsit még feljebb a hőm, de aztán meg is jött
2012. nov. 8. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!