Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki elmagyarázná nekem...

Hédi26 kérdése:

Valaki elmagyarázná nekem hogy hogyan kell hőmérőzni és valójában mire is jó?

Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 10:49
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
Elég hosszú lenne leirni.Nézd meg a ciklus.hu vagy a tervezettbaba.hu-t,ott sok infót találsz és ott vezetni is tudod a görbéd:)
2012. nov. 8. 11:30
 2/57 A kérdező kommentje:

köszi szépen

nem tudod megmondani nekem hogy magas a hőm 37,4 hogy az mit jelent ? terhes vagyok esetleg?

2012. nov. 8. 11:32
 3/57 anonim ***** válasza:

Szia, mivel nem voltam még terhes, de tervben van így sokat olvasgattam. A hő attól függ, hányadik napon jársz a ciklusodban. Mensi előtt, mensi napján, vagy mensi másnapján is visszaeshet, ahogy itt olvasgattam. Sok beírást, kérdést találsz a hővel kapcsolatban. Keress rá.

Drukkolok, hogy sikerüljön! :)

2012. nov. 8. 17:15
 4/57 anonim ***** válasza:
Újra a 3 - as vagyok. Ahogy a hőmérőzésnek utána olvastam, még annyi, hogy reggel alvás után kell mérni, úgy, hogy ki se kelsz az ágyból, még pisilni se. Vagy szájban, vagy hüvelyben mérik. Még azt is olvastam, hogy még az a legjobb, ha kb. mindig ugyan abban az időben méred. Remélem segítettem egy kicsit! :)
2012. nov. 8. 17:19
 5/57 A kérdező kommentje:
nekem már van egy 4 éves kisfiam de most szeretnénk egy közös babát a párommal de 3 hónapja eredménytelen sajnos azt tudni kell hogy a párom erős cukros nem tom az befolyásolja e
2012. nov. 8. 17:47
 6/57 anonim ***** válasza:

Szia.

1.vagyok

Hát a 37.4 az elég magas,de azt is tudni kellene hogy hol tartasz a ciklusodban.

Ovuláció után ha magasan marad a hőd legalább 14 napig,akkor már meg lehet próbálni egy tesztet.

A párod cukrára sajna nem tudok mit írni,ahhoz nem értek.

2012. nov. 8. 20:34
 7/57 A kérdező kommentje:
Most reggel mikor felkeltem fél négy kor megmértem a hőmet 36,4 volt mikor ténylegesen felkeltem 7 órakor megmértem 36,8 volt!a kalkulátor szerint most ebbe a négy napba vagyok fogamzó képes!már tanácstalan vagyok nagyon szeretnénk babát és nem akar összejönni :-(
2012. nov. 9. 07:20
 8/57 A kérdező kommentje:
A 37,4 hő délután volt
2012. nov. 9. 07:21
 9/57 anonim ***** válasza:
Szia!1. vagyok.A délutáni hőd érvénytelen.Reggel rögtön ébredés után,még az ágyban fekve kell mérni.Egy egész ciklusban kellene mérned az ébredési hődet.A menstruációdkor mért hőd lesz az alap hőd.Ehhez képest kellene egyszer leesnie a hődnek és utána lévő nap emelkednie.Amikor leesik akkor van ovulációd.Ne keseredj el én is babára várok és már több ideje mint te.Ne add fel.Ha most vagy közép időben akkor tessék 2 naponta szexelni;)
2012. nov. 9. 20:59
 10/57 A kérdező kommentje:
tegnap volt az első napom de nem voltunk együtt a párommal ha ma együtt leszünk lehetek még terhes?
2012. nov. 10. 08:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!