Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki jártas benne elmagyarázná...

Aki jártas benne elmagyarázná nekem?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy már régóta próbálkozunk babával eddig sajnos sikertelenül.Olvastam,hogy a nőgyógyász vérvétellel a ciklus 3.dik és a 21dik nap kivizsgálja a dolgokat.A kérdés hogy a hormonokat vizsgálja?Nagyon össze-vissza van a ciklusom fura folyásokkal.Ha vért vesz ezeken a napokon valamit kiszur belle?Nagyon köszönöm
2012. okt. 23. 07:38
 1/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Igen, ilyenkor a hormonokat nézik.

De ha rendszertelen a ciklusod, érdemes lenne inkább endokrinológushoz menni, ő az igazi hormonszakértő, sokkal több mindent tud vizsgáltatni egy vérvételből, és pontos diagnózist tud felállítani.

Nődokik sajnos nem igazán értenek a hormonokhoz így sokszor ítélnek jónak olyan hormoneredményeket, amik valójában problémát jeleznek.

2012. okt. 23. 07:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Még annyi,hogy az endokrinológushoz elmehetek saját magamtól vagy nőgyógyász küld tovább? Nagyon köszönöm!
2012. okt. 23. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Igen az endo dokihoz elmehetsz magadtól is nem kell beutaló. Én is azt tettem fogtam magam és kerestem egy magán endo dokit aki egyből tudta mi bajom van.
2012. okt. 23. 08:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyan azt tanàcsolom, mint az elozo hozzàszolo, endokrinologust keress, aki kideritheti a hosszu, rendszertelen ciklus hosszàt ès tudja kezelni a problèmàd. Nekem szintèn baj volt a ciklusommal,kiderult, hogy PCOS ès IR az oka, de hàl Istennek jo orvost talàltam aki lelkiismeretesen vègezte a dolgàt.
2012. okt. 23. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
elozo vagyok, nem a hosszu ciklus hosszàt, hanem okàt! Bocsi! :)
2012. okt. 23. 09:34
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen-mindenképp utánna járok :D
2012. okt. 23. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!