Jártas ovu tesztelők, tudnátok tanácsot adni?
Szia
Nálam mindíg ugy van,hogy rögtön lesz pozitív.
Pl.ebben a hónapban 6.-án halványabb a tesztcsík majd 7-8.-án nagyon pozitív, sokkal erősebb és vastagabb volt a tesztcsík. 9.-én meg újra halványbb. Nálam olyan még nem volt,hogy ne lenne második csík, akármilyen halványan is de volt.
Még annyit had írjak, hogy 29 naposak a ciklusaim, de ebben a hónapban a 18.cn volt az első negatív nap,és általába 2-3 nappal mindíg később van mint középidő.
Du-án 3kor szoktam csinálni,ebéd utántól nem igazán iszom.
Remélem segítettem!
Szia,
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, akkor valószínű nekem is még várnom kell türelmesen, remélem a hét vége vagy max. hét elején már pozitív lesz a teszt.
Érdemes mostmár naponta nézni, bármikor lehet! Elméletileg erősödik igen.
Én anno nagy tesztelő voltam. Szerencsém volt nagyon jó áron hozzájutni egy óriás adag ovuteszthez a netről, így naponta kétszer csináltam tesztet. Ami nagyon érdekes, pedig általában délután vannak nagyon pozitív tesztek:
Délután: halvány és a kicsit erősebb árnyalat között.
Másnap Reggel: totál-brutál pozitív
Aznap délután: már halványabb csík. Tettünk egy próbát, megérte. Most a kadbán pancsizik :)
Szorítok!! Biztos lesz pozitív!!!!! Hajrá!
Köszi szépen a választ!
Én délután szoktam tesztelni 5 óra előtt, napi egy tesztet szoktam csinálni, de eddig mindegyik negatív... Remélem pár napon belül pozitív lesz, neked pedig gratulálok! :)
Szia!
Nekem 30 naposak voltak a ciklusaim. Csináltam szorgalmasan végig az ovutesztet minden nap, már a 20. napon jártam, de még mindig halvány volt a csík. Végül a 23. napon lett reggeli első pisiből nagyon pozi, úgy, hogy még előző nap teljesen nega volt :)
Azért csináltam reggel, mert sosem bírtam ki, hogy ne igyak előtte 2-3 óráig, ezért reggel is csináltam egyet, meg délután is, de a délutáni egyértelműen jobb :))
Ugyhogy csináld kitartóan, nem törvényszerű, hogy pont középidőben legyen peteérésed.
Az a jó, ha peteérés körül 2 naponta vagytok együtt, addig bent maradnak az egészséges fitt spermiumok, és 2 nap múlva, ha megint együtt vagytok, akkor leváltják a még frisebb, és még egészségesebb, gyorsabb hímivarsejtek egymást :)
ha minden nap együtt vagytok, akkor a minősége romlik sajnos. Ezért ajánlák a dokik is a 2 napontai együttlétet :)
Sok sikert, mi így csináltuk, és abban a hónapban sikerült :)
7 hetes kismama :)
Kedves utolsó!
Köszi szépen a választ, és nagyon gratulálok neked!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!