Mit tegyek? Másfél éve abbahagytam a fogamzásgátló szedését mert babát szeretnénk.3 havonta jön meg a menstruációm, de akkor is nehezen! Tudnátok tanácsot adni?
Igen-igen, mihamarabb menj dokihoz.
Sajnos nagyon sok minden állhat a háttérben, és az ugye nem épp a normális menses kategória, ha negyedévente van mensesed.
Remélem nincs komolyabb baj, és kívánom, hogy összejöjjön a baba.
Szia!
Ez hormonproblémának tűnik, endokrinológus a szakértője. Ne nődokit keress először, mert ők nem értenek a hormonokhoz igazán. És az endodoki nem csak azt tudja megállapítani, hogy baj van-e, hanem azt is, hogy mi okozza. Persze közben el lehet indítani az egyéb kivizsgálásokat is, ha biztosra akarsz menni, (átjárhatósági, andrológia a párodnak), de a hormonokat ne bízd a nődokira.
Én is azt tudom tanácsolni,hogy menj mielőbb egy endokrinológushoz,ha még nőgyógyász is az illető,az lenne az igazi.Debreceni vagyok,tudok ajánlani itteni orvost.
Sajnos,míg a hormonok nem lesznek rendben,nehezen eshetsz teherbe,3 havonta menstruálni pedig nagyon nem normális.Mielőbb orvos,mert elég hosszú folyamat rendberakni a hormonháztartást,és kár vesztegetni az időt.Kívánok neked minél előbb egy egészséges gyönyörű kisbabát,vagy kettőt:)
Szia!
A lányom IR-es, pajzsmirigy problémás, és neki is vastagon hámlik a fejbőre...
Pedig ő nem stresszes. Mielőbb endodoki, rendbe fog hozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!