Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy nem?...

Terhes vagyok vagy nem? Bővebben lent

Figyelt kérdés
ma van a 28.napom,a ciklusaim 28-29 naposak.tegnap egész nap menziszerűen görcsölt a hasam,de mára elmúl a görcsölés,a mellbimbóim érzékenyek,semmi folyásom nincs(máskor szokott)és néha émelygek.
2009. aug. 12. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Veszel egy tesztet és megtudod!!!!!!
2009. aug. 12. 20:06
 2/7 A kérdező kommentje:
van tesztem de mé nem akarom elhasználni,hátha nem mutatja ki,ezért kérdeztem.Köszi a választ,de nem segítettél sokat.
2009. aug. 12. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ha van teszted a holnapi reggeli vizeletből csinálj egyet:-) az a biztos. drukk!!
2009. aug. 12. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk én is unom már ezeket a semmilyen segitségeket, hogy: csinálj tesztet!

Szerintem lehet azt érezni a kérdés kiírásából, hogy babát akar e az illető és rég tud arról, hogy létezik terhességi teszt, illetve hogyan kell azt használni. Tulajdonképpen az ilyen nők, pl. én is, már mindent tudunk róla. Viszont azt is észre lehet venni, hogyha a kérdés kiírója tizenéves kis csitri, akinek fogalma sincs ezekről a tesztekről.

Hisz mindannyian tudjuk, hogy előbb vagy utóbb megcsináljuk azt a tesztet, csak tulajdonképpen megerősítésre várunk, hogy vajon mások szerint is az történik velünk, amit sejtünk, vagy legalábbis ezt szeretnénk hallani.

Már sokan írták, hogy a teszt csak a kimaradt után több mint 4 nappal mutatta ki a terhességet, de olyanok is írtak már ide, akik azt állították, hogy a terhesség már több hetes volt és még akkor sem mutatta ki a teszt. Te még nem késtél le semmiről.

2009. aug. 12. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:

de hát nem lehet jobb segítséget adni annál, hogy csináljon tesztet.

Az ugyanis nem segítség, hogy azt ondom neki, a hasamra ütve: igen, babás vagy. Amikor lehet, hogy nem az! Én nem tartom segítségnek mások áltatását. Az a valódi segítség, ha az ember őszinte és tud információkkal szolgálni.

De annyiféle nő vagy annyiféle tünettel, hogy nem lehet rendet tenni: ami az egyik ónek a baba jele, az a másiknak a vérzés jele. Ami az egyiknek ott volt koraterhességben, az a másiknak nem. És ami ugyanannál a nőnél ott volt az egyik terhességben, az nem volt ott a másikban...

namármost: nem érzékenyek a mellbimbóim, nem görcsöl menziszerűen a hasam, néha émelygek, krémes folyásom van, és pozitívat teszteltem. de ezzel semmit sem segítettem szegény kérdezőnek... Megerősítést meg nem fogok adni neki, mert NEM AKAROK. Nem lenne helyes.

Tesztel, és megtudja. Tudom, nem olcsó...

De a Vaterán lehet olcsón érzékeny teszteket venni, 100 Ft darabja. Nekem nem jött össze azonnal a baba, akkor úgy döntöttem, hogy felkészülök egy hosszasabb "babagyártási" időszakra, és bevásároltam. Most van itthon egy csomó tesztem...

2009. aug. 12. 22:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó kettő választ.
2009. aug. 13. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Igazad van 22.06-os. Nem is úgy gondoltam én, hogy áltassunk másokat. Csak ez a vegyél tesztet mondat már unalmas.

Amikor valaki kiírja a kérdését nem azt várja, hogy azonnal el kezd mindenki helyeselni, hogy IGEN, tuti terhes vagy, csak azt szeretnénk, hátha van valaki, akinek személyes tapasztalata volt hasonló tünetekkel terhesség. Abban reménykedünk, hogy ilyen választ kapunk, de az is segitségnek számít, ha megírják őszintén, hogy ami történik velünk az nagy valószínüséggel nem terhesség, és akkor legalább egy kicsit kijózanodunk. Ezek a segítségek, amit várunk.

2009. aug. 13. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!