Terhes tünet? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok csajok, az én sztorim a következő:) : 33 naposak a ciklusaim, és múlthét vasárnap voltam együtt a párommal védekezés nélkül, 16-18-ára nem várom. a Hőm átlagban 36:2-36:4 körül volt, nemrég hirtelen megugrott: Tegnap este tízkor volt 36:8, ma napközben 36:7, most este: 37:2, nem érzem magam betegnek, se náthásnak, szurkál a bal petefészkem, és a hüvelyem körül, tesztelni még korai, szerintetek? Előre is köszönöm2011. nov. 9. 18:52
1/10 anonim válasza:
korai, még minimum másfél hetet várjál.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ, várom további válaszokat.... :D
2011. nov. 9. 19:01
3/10 anonim válasza:
még várj 1-2 hetet és ne izgulj ezen :)
4/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálok......csak nagyon nehéz nem izgulni:) Annyira szeretnénk már picit...reménykedem :) Köszi a választ :)
2011. nov. 9. 19:04
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem jelent semmit sem. Az én hőm 36.1-2 szokott lenni, mostanság 37.4-5 volt mégsem vagyok terhes, pedig az esély meg volt rá.
6/10 A kérdező kommentje:
...........:( Értem, de azért reménykedem
2011. nov. 9. 19:14
7/10 anonim válasza:
De mi az,hogy este 10-kor?
A napközben mért hőnek semmi köze a hőmérőzéshez.
Normális,hogy magasabba hőd, mint reggel!
8/10 A kérdező kommentje:
Értem...köszönöm :)
2011. nov. 9. 22:01
9/10 anonim válasza:
Szerintem korai. A hőmérséklet így egyáltalán nem mérvadó. Reggel kell mérni egyből ébredés után mielőtt még kikelnél az ágyból, és nagyjából azonos időben, a ciklus első napjától kezdve a végéig. Úgy jön ki egy diagram, amiből lehet következtetni dolgokra. De így egy napi érték semmit nem jelent, pláne nem napközbeni.
Amúgy máskor nem is voltatok együtt? Mert ahogy számolgattam, ha szabályos a ciklusod, akkor elvben a vasárnapi akcióval már lekéstétek a peteérést...
Persze nem lehetetlen, hogy sikerült, de a tünetek akkor is koraiak.
10/10 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a választ!
2011. nov. 10. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!