Terhes vagyok vagy sem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! A párommal megszakításosan voltam együtt majdnem mindennap.1-2-án és 3-án az alhasam szurkált és néha erősebben görcsölt. Utoljára okt.: 16-án volt meg és most 15-én kéne megjönnie. múlthéten csináltam egy tesztet de negatív lett.(a teszt hátulján mondjuk az volt hogy a menstruáció késésétől használható) lehet hogy ezé lett negatív. Az étvágyam megnőtt és egyre sűrűben járkálok pisilni. (akik ritkábban látnak azok azt mondták hogy nőtt egy picit a hasam.)a hőmérsékletem tegnap előtt 36,5 volt és tegnap 36,6 ma reggel pedig 37 volt.És nem vagyok megfázva.Mostanában sokszor van hányingerem.Ja és egyfolytában fehérfolyásom van.Szerintetek baba van a dologban? Vagy már csak beképzelem magamnak? :S2011. nov. 10. 00:56
1/8 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem írni hogy aludnék meg aludnék...nagyon fáradt vagyok mostanában..
2011. nov. 10. 01:05
2/8 A kérdező kommentje:
most néztem egy terhességi kalkulátort és azt írta hogy 3+5 hetes lehetek ha terhes vagyok!
2011. nov. 10. 01:22
3/8 anonim válasza:
védekezzetek és akkor nem leszel terhes
4/8 anonim válasza:
Szia!
Simán lehetsz :-) Nálam is így kezdődőt és már 4 éves az kis kincsem. Úgy hogy hadd gratuláljak elsőként a kismamának :)
puszi, Kata
5/8 anonim válasza:
Én is ilyen korán éreztem a tüneteket és hétfőn tudtam meg,hogy ikreket várok:)Szerintem terhes vagy! De a hasad csak a puffadástól lehet kicsit nagyobb,nem a babá(k)-tól:)Megírod mi lett veled? 8+2hkm
6/8 A kérdező kommentje:
Hát még semmi. Köszi szépen a válaszokat. majd Kedden kiderül minden.:)
2011. nov. 12. 16:43
7/8 Dr.Helpful válasza:
Ajánlott ilyenkor venni még tesztet... a biztonság kedvéért
8/8 anonim válasza:
Én pontosan ugyanezeket a tüneteket produkáltam és mégis megjött.Nem akarom elvenni a kedved,persze lehetsz terhes,javaslom hogy vegyél olyan terhességi tesztet ami érzékenyebb ,azok már a menstruáció előtt pár nappal is mutatják az eredményt.Szorítok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!