Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves leendő kismamák, ki...

Kedves leendő kismamák, ki hogyan készül a terhességre, teherbeesésre? Tudatosan mit teszel a "siker" érdekében?

Figyelt kérdés
Úgy értem vitaminok, mennyivel előtte kezditek szedni milyen vitamint szedtek. Mennyiben változtattok az életmódotokon. Tehát mit tesztek meg annak érdekében, hogy minél hamarabb megfoganjon? (már amennyire lehet ezt befolyásolni persze úgy értem)

2012. nov. 6. 17:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen nem szabad görcsösen nálunk nem probléma ha nem jön össze egyből mert alapból későbbre terveztük de megpróbálkozunk vele hamarabb úgyhogy így nem görcsös:)) Gratálok kedves utolsó ennél szebb hír nincs is:)
2012. nov. 8. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. kérdező, jól is teszitek így. nekem is ráért volna még, de nemrég esküdtünk. ha egy évig tart mire összejön, az sem baj. gondoltam. mondom ne védekezzünk, aztán lesz ami lesz. (jó, azért teszteket csináltam, meg azért örültem volna, de nem akadtam)

ez a 3. nem védekezős hónapunk. csináltam tesztet, negatív. oké, nem sikerült. teljesen le is mondtam róla. aztán úgy kb egy hete ideges vagyok, nőtt a cicim, jó kis étvágyam van.

gondoltam meg fog jönni. csak hogy egy hete érzem, hogy meg fog jönni. tegnap reggel a legnagyobb melltartóm is kicsi volt.. ez azért gyanús volt.

teszteltem, és lett két szép csíkom :)

2012. nov. 9. 07:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Így van ez így a legjobb és szerintem így hamarabb sikerül is :) Vagyis már nektek sikerült is:)
2012. nov. 9. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!