Kedves leendő kismamák, ki hogyan készül a terhességre, teherbeesésre? Tudatosan mit teszel a "siker" érdekében?
Ha mást nem is, folsavat szedjetek!
Meg ha cigiztek, akkor mindenképpen szokjatok le még a gyerekvállalás előtt.
1.vagyok
Soha életemben nem cigiztem.És a vitaminok....
Én mikor terhes voltam a kislányommal akkor se szedtem semmilyen vitamint.Csak vasat(abban volt folsav).Egészséges kislányom lett.
A vasban nincs folsav. Vagy olyan készítményt szedtél, amiben vas és folsav volt?
A folsav kell. A többiről lehet vitatkozni, de a folsav az kell. Méghozzá még a teherbeesés előtt.
Az az igazszág, hogy én nem vagyok terhes meg a közeljövőbe.
Viszont több ismerősöm volt úgy, hogy nagyon akarták, tudattal bepróbáltak mindent.
Őszintén úgy gondolom, hogy ne akard a gyereket olyan "görcsösen" attól nem lesz hamarabb... /sőt olyankor csak késve jön/
én ma tudtam meg, hogy kismama vagyok, teszteltem egy pozitívat :)
készülni? hát sok folyadékot iszom mától, minden nap eszem gyümölcsöt és zöldséget és el fogok járni napi fél órát sétálni. illetve elevitet szedem már pár hete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!