Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az aki már készül rá?

Ki az aki már készül rá?

Figyelt kérdés

A konkrét kérdés aki most szeretne vagy van már babaája mik azok ha megtetszenek és meg veszed vagy ha csak jó áron van?Köszönöm nem kérek az olyan válaszokbol én babonábol semmit 12hetes korig mert ebben nem hiszek:-)

Az érdekel pl kiságy babakocsi rugdalozo stb..

2012. okt. 22. 13:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia:) Nekünk ez az első próbálkozós hónap,még pár nap van tesztelésig,de ha most nem is sikerült,én mindenképpen egyszer a pozitiv teszt után és doki után elkezdeném a vásárlást,persze mértékkel :) Cuki cipellő,kis ruhák,stb.Lehet sokan bolondnak néznének,de a szivemnek nyugtató lenne :)illetve nem birnám ki :)Kiságy van a családban,és egyéb ilyen dolgokat örököl a pici :)Te is próbálkozás előtt állsz?Vagy már uton van a pici? Szerintem etetőszék,babakocsi várhat pár hónapot,azt az elején nem érdemes megvenni,de én tuti azokat is nézegném.:)
2012. okt. 22. 13:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Szija!Nekem van már 3gyermekem rengeteg ruhát vettem már mult honapban 5hetesen el vetéltem de most ujra probálkozunk szivem szerint már kinéztem a hordozot meg a babakocsit de csak ha minden rendben lesz a dokinál akkor venném meg:-)de ha bady stb meg látok ami tetszik meg veszem mindig:)
2012. okt. 22. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én már akkor amikor megtudtam,hogy babát várok elkezdtem vásárolni! Kis ágy,rucik,baba mérleg stb :)
2012. okt. 22. 14:14
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm ment a zöld kéz:-)
2012. okt. 22. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!Én 32 éves vagyok, és 17 évesen vettem az első -elég komoly- játékot a leendő csemetémnek.

Mindíg is tudtam hogy szeretnék gyereket, csak sokára találtam meg azt a férfit, akitől:)

Eleinte játékokat, mintás pelust, millió könyvet vettem. Miután összeházasodtunk, akkor vettem egy rakat mosható pelust (nyilván mert ezt szeretném majd használni). Egy összegben ez hatalmas költség, 2-3ban viszont "emészthető".

Egy éve megy a projekt, tavaly télen vettük meg a babakocsit. Bomba jó kocsi, bomba jó áron. Bolond lettem volna kihagyni. 176.000Ft az új ára tartozékokkal, mi 25.000Ft-éer vettük meg, igen megkímélt állapotban. Szürke-fekete, az elvárásainknak mindenben megfelelő. Azóta egyre több dolog összegyűlt, már van játszószőnyeg, kiságyforgó, mei- tai, kismamabndázsok nekem:), és 2 kismamafarmer... Általában azt veszem meg ami hihetetlen jó áron van, vagy pl. most gyűjtögetek egy drága rugalmas kendőre, amira akkor már biztosan sajnálnám a pénzt.

Nem érdekel a babona, de jó lenne ha csak ennyin múlna hogy azt betartod, és csodaszép, egészséges kisbabád lesz:P

Így tudok majd a saját választott orvosomhoz járni, tudok szülésznőt fogadni, és drágább bio dolgokat enni -ezek nekem fontosak. Nem kell azon idegeskedni hogy miből veszünk babakocsit, és nem kell kompromisszumokat kötni, tudok pár szépséges kismamaruhát venni, pocakfotókat csináltatni.

Természetesen minden uniszex, és semmiből nem veszek annyit hogy ne tudjak majd pár igazán nemhez illőt becsempészni a szekrényébe. Arról nem is beszélve, hogy nekem így sokkal könnyebb várni a csodát.

Mindennek megvan a kis helye, nincsenek szem előtt. De én tudom hogy már megvannak:)

És kapok is sok mindent, pl. kaptunk már mikrós sterilizálót, babahintát, ilyesmiket. Már csak a baba hiányzik. De jön amikor jönnie kell:)

Boldog -szó szerint- babavárást, vagyis babára várást neked is:)

2012. okt. 22. 19:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Kerdves utolso akkor ugy érzem olyan vagy mint én:)akkor nektek is már meg van sok minden nekem ami volt a gyerekekröl el adtam mert mindig ujat szeretek venni ugy értem olyat ami a másikon nem volt kivéve amiben haza hoztuk öket..babakocsiban allergiás vagyok a kislányomnak is most vagy 8féle volt:-)de most 3in1et veszek tuti már ki is néztem
2012. okt. 23. 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok. Nekünk is 3:1 babakocsink van, én sem adtam volna alább. Nagyon praktikus, és nem mellesleg nagyon szép is. Nelünk ABC Design turbo S6 van. Azt hiszem:) A Brendon honlapján fennt van.
2012. okt. 24. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!