Ki az aki már készül rá?
A konkrét kérdés aki most szeretne vagy van már babaája mik azok ha megtetszenek és meg veszed vagy ha csak jó áron van?Köszönöm nem kérek az olyan válaszokbol én babonábol semmit 12hetes korig mert ebben nem hiszek:-)
Az érdekel pl kiságy babakocsi rugdalozo stb..
Szia!Én 32 éves vagyok, és 17 évesen vettem az első -elég komoly- játékot a leendő csemetémnek.
Mindíg is tudtam hogy szeretnék gyereket, csak sokára találtam meg azt a férfit, akitől:)
Eleinte játékokat, mintás pelust, millió könyvet vettem. Miután összeházasodtunk, akkor vettem egy rakat mosható pelust (nyilván mert ezt szeretném majd használni). Egy összegben ez hatalmas költség, 2-3ban viszont "emészthető".
Egy éve megy a projekt, tavaly télen vettük meg a babakocsit. Bomba jó kocsi, bomba jó áron. Bolond lettem volna kihagyni. 176.000Ft az új ára tartozékokkal, mi 25.000Ft-éer vettük meg, igen megkímélt állapotban. Szürke-fekete, az elvárásainknak mindenben megfelelő. Azóta egyre több dolog összegyűlt, már van játszószőnyeg, kiságyforgó, mei- tai, kismamabndázsok nekem:), és 2 kismamafarmer... Általában azt veszem meg ami hihetetlen jó áron van, vagy pl. most gyűjtögetek egy drága rugalmas kendőre, amira akkor már biztosan sajnálnám a pénzt.
Nem érdekel a babona, de jó lenne ha csak ennyin múlna hogy azt betartod, és csodaszép, egészséges kisbabád lesz:P
Így tudok majd a saját választott orvosomhoz járni, tudok szülésznőt fogadni, és drágább bio dolgokat enni -ezek nekem fontosak. Nem kell azon idegeskedni hogy miből veszünk babakocsit, és nem kell kompromisszumokat kötni, tudok pár szépséges kismamaruhát venni, pocakfotókat csináltatni.
Természetesen minden uniszex, és semmiből nem veszek annyit hogy ne tudjak majd pár igazán nemhez illőt becsempészni a szekrényébe. Arról nem is beszélve, hogy nekem így sokkal könnyebb várni a csodát.
Mindennek megvan a kis helye, nincsenek szem előtt. De én tudom hogy már megvannak:)
És kapok is sok mindent, pl. kaptunk már mikrós sterilizálót, babahintát, ilyesmiket. Már csak a baba hiányzik. De jön amikor jönnie kell:)
Boldog -szó szerint- babavárást, vagyis babára várást neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!