Készül valaki mostanság hsg vizsgálatra? Mit visztek a kórházba? Meddig maradtok bent? Féltek?
Szia!
Én ugyan nem most készülök, pár éve csinálták az elsőt ambulánsan. Odamentem reggel, be a nőgyógyászatra, (még csak átöltözni sem kellett), feltette a doki az eszközt, lementünk a radiológiára, csinált pár sztárfotót a petevezetékeimről, kikapta a cuccot belőlem, majd kb negyed órát ott kellett maradni hátha rosszul leszek. Aztán a párom hazahozott kocsival.
Amit vittem magammal : görcsoldó, kísérő, és a félelmem.
Nekem nagyon fájt, de nem mindenki van így vele, van aki meg sem érzi. Remélem, te a szerencsésebbek közé tartozol. :-)
Második alkalommal laparoszkópia és méhtükrözés során csinálták meg, akkor altattak, egy éjszakát kellett bent maradnom, akkor nem éreztem fájdalmat miután felébredtem. :-)
Szia! Nekem kb fél órás altatás volt. Alám tették a nagyműtőben a röntgent, aztán már aludtam is. Amikor ébredtem, már a szoba felé toltak. Semmi bajom nem volt pár napig pici vérzés, pecsételésen kívül.
Átjárható voltam, szerencsére. Tavaly novemberben volt.
Köszönöm a válaszokat!Aranyosak vagytok!!Iszonyatosan parázok.Majd a héten beszélem meg a dokival a részleteket és jövő héten csinálják.Jó lenne már túl lenni rajta:-)
Utána sikerült nektek a baba?
Szia!
Az elsőnél nekem el volt záródva az egyik, azt akkor még megnyitották, de nálam más gondok is voltak, és csak azok rendbetétele után lett pozi a tesztem. Sajnos nem maradt meg. A másodiknál kiderült, hogy megint elzáródott, de annyira, hogy már nem tudták megnyitni, és mivel nekem pont csak azon az oldalon van peteérésem, sajnos lombik nélkül esélytelen vagyok. De azok sem sikerültek eddig, most készülünk az utolsóra.
Remélem, te szerencsésebb leszel. :-)
Ne parázz, fáj, de kibírható. :-) És közelebb visz a célhoz. :-)
Megértem a félelmedet, és nagyon drukkolok neked!!!
Téged altatni fognak?
Hát először a pajzsmirigyemmel volt gond, plussz inzulin rezisztencia. A pajzsmirigyemet hamar be tudták állítani, de az IR nem akar rendbe jönni, hiába a 3-as kezelés már 3 éve. Néha úgy tűnt, javul, aztán megint rosszabb lett. Már az alap kivizsgálásokon túl is mindenen voltunk, a méhtükrözés során (harmadik lombik után csinálták meg) vették észre, hogy a császármetszésem régi belső varrata befordult a méhembe és spirálként működött. Kivették, de így sem sikerült a lombik. Már a dokik is tanácstalanok hogy mi lehet a sikertelenség oka. Most éppen a fogamzásgátlót szedem, ha minden jól megy, november elején lesz beültetés a Kaáliban.
Vigyél magaddal görcsoldót, és betétet hátha kell. És ne egyedül menj. Nekem a HSG után pokoli menses jellegű görcseim voltak, aznap nem is tudtam csinálni semmit. De másnap már jól voltam, szerintem te is tudsz majd menni dolgozni minden gond nélkül. :-)
Mikor lesz? Majd megírod mi volt?
Ne félj, pikk-pakk túl leszel rajta. :-)
Én csak azon izgulok, hogy legyen beültetni való embriónk (rettenetesen boldog lennék, ha fagyibaba is maradna) és a munkahelyemen ne legyen gondom belőle. :-)
A kezelés és petesejt leszívás miatt nem, olyan rutin ez már itt, mint normál kórházban a vakbélműtét. :-)
Sziasztok!Túl vagyok rajta.
Szóval bementem reggel 7-re, olyan 8:30 felé volt egy rutin vizsgálat, dél körül átkísértek a műtőben.nekem se bódítás se altatás nem volt, hanem a méhembe lidokain injekcíót fecskndeztek, meg bejódozták majd feltették a katéter szerűséget.Úgy éreztem hogy wááááá.Kibírható de fáj.Majd áttoltak a röntgenbe, ott már nem éreztem fájdalmat.A bal egy kicsit el volt záródva, de megnyitotta teljesen, jobb szuper.Úgyhogy nem tudom miért nem jön a baba.nekem nem volt rosszullétem, enyhe menstruációs görcsöm van, és gyngén vérzek.Most engedtek ki.Nagyon köszönöm h írtatok és hogy szurkoltatok.Nagyon jó hogy vannak ilyen aranyos emberek.Nálatok mizu?Manka mikor mész beültetésre!!Írj h mi lett!?
Szia!
:-)
Örülök hogy túl vagy rajta, és hogy rendben vagy. :-) Mázlista vagy hogy enyhe görcsökkel megúsztad. :-)
Én még szedem a fogamzásgátlót, pénteken mondja meg a doki, hogy indulhat-e a stimu.
Nem tudom, mit fog javasolni ezek után a dokid, de ha még nem voltál endokrinológusnál, érdemes lenne meglátogatni. A nődokim szerint nekem is rendben voltak a hormonjaim, csak az endodokinál derült ki hogy gond van a pajzsmirigyemmel és IR-es vagyok. Azért érdemes elmenni hozzá, mert egy vérvételből kiderülnek a problémák, ha vannak, és el lehet vele kerülni egy csomó beavatkozást. :-)
Önmagában az hogy eddig nem találtak semmi bajt nálatok és mégsem jön a baba, elég ok a vizsgálatra.
Majd írd meg, neked mit javasol a dokid és merre indultok tovább. Kíváncsian várom a fejleményeket. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!