Mennyi az esély a babára? Beágyazódásos vérzés lenne?
Ma azaz kedden kellett volna megjönni de semmi... azonban pénteken és szombaton volt egy kis vérzés és megszűnt ekkor el kezdtem örülni.Csináltam tesztet vasárnap NEGATÍV, nagyon elszomorodtam :(( ..Ma voltam nőgyógyásznál azt mondta nem lát semmit de csináljunk egy tesztet pénteken..
Lehetséges hogy a vérzés beágyazódásos vérzés volt? és akkor vasárnap a teszt még nem tudta ki mutatni ugye?! Gabriel tesztől mi a véleményetek mennyire biztos??
Nagyon el vagyok keseredve.. sok próbálkozás után:(
3as vok.
Tudom milyen ez, amugy én is holnap vagy holnapután tesztelek, bár nekem még korai lesz, de reménykedem h ugy járok mint nővérem, aki az együttlét után 9 nappal pozitívat tesztelt....Ha abbol a genetikából jutott egy kicsi nekem is akkor szerencsém van, és a 12.ik dpon pozitívat tesztelek.már ha sikerült a babó..Sok sikert nekünk;)
Köszi, de sajna szerintem negatív lett. De sebaj várok még egy kicsit hátha + lesz később.
Ha nem akkor meg uj hónap új remény;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!