Ha nem tudunk úgy együttlenni a párommal, hogy esély legyen babára mindig piros vérzéssel jön meg. Amikor, , jól időzítünk, , barnázgatok pár napot a vérzés előtt. Van erre gyógymód?
nem tudom hogy van e összefüggés a két dolog között,nekem is mindig barnázással kezdődik, de áll ez is vér , csak mivel kis mennyiséggel indul a mensi, ezért mire mi látjuk a hüvely ph ja miatt lehet barna a színe.
A barnázással nincs semmi gond.
Én is pont így vagyok. Mióta próbálkozunk a babával először 2 napig barnázok és utána jön meg rendesen, és el is húzódik 5-6 napig. Pedig előtte nekem sosem volt ilyen. Nem barnáztam és általában 4 napig mensiztem.
Sajnos nem tudom mitől lehet. Bár nekem sosem volt rendszeres a menstruációm, de mióta próbálkozunk a babával azóta viszonylag rendszeresen megjön. Rákszűrésen voltam nemrégen, ott az orvos csak annyit mondott, hogy majd a baba "rendbe rakja" a menstruációm. De nem igazán vigasztalt meg ezzel a kijelentéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!