Szerintetek mi lehet? Csak szórakozik velem a testem?
November 1-re vártam a menstruációm. Kb fél éve próbálkozunk, mivel PCOS vagyok, ezért a dokim írt fel Clostybeget, amit szednem kellene.. De nem jött meg. Már elkezdtem szedni a Gravidát ( 2-3 naponta), folsavat(naponta) és e vitamint (ezt csak hetente 1szer). Menstruáció szerű görcseim voltak, egy kicsit most is van, émelyegtem, fáj a fejem, ma hasmenésem is volt. Október végén canesten krémet és kúpot használtam, a doki szerint gombám volt, bár én nem éreztem semmilyen hatását.. Most e miatt késne? November 2-án volt testápolószerű folyásom, azóta ez elmúlt, néha egy kicsit nyúlós folyásom van.
Novemberre készültem rá lelkileg, hogy biztos bab lesz, most ez nem tudom mi.. 2-án, 4-én és ma teszteltem One Steppel (vaterás, 10es érzékenységű), mindegyik negatív.. Bizakodjak még szerintetek?
Bocsi, ha hosszú lett!
szerintem várj pár napot még és meny be egy patikába ott vegyél tesztet és próbáld újra.Nekem a Gabriella teszt vált be.
Sok sikert!
3 gyerekes anyuka
Szia!
Én is hasonló helyzetben vagyok, nov. 3- ra nem vártam, azóta sem jött meg, és minden teszt negatív (gyógyszertári) még várakozok, mert olvastam, hogy van akinek csak később lesz pozitív.
Szia kedves utolsó!
Szurkolok, hogy sikerüljön!
ha későn van ovud kedves utolsó, akkor még nem mutatja ki, csak később.
Menj dokihoz, ő tudni fogja, hogy mi a helyzet veled, kedves kérdező. Da ha nem mész akkor hétvégén tesztelj újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!