Lombikosok, volt akinek altatás nélkül volt leszívása?
Figyelt kérdés
Nagyon rettegek az altatástól. volt köztetek olyan lányka, aki szintén félt és altatás nélkül volt a petesejt leszívása? Ki lehet bírni? Mennyire fáj? Milyen jellegű a fájdalom????2012. nov. 6. 08:41
1/3 sumergo válasza:
Nem ismerek olyat, akinek altatás nélkül csinálták. nekem is volt 6x leszívásom, mindig altattak. Ha asbból indulok ki, h utána is eléggé fáj, hát nem tudom, és tuti nem vállalnám be altatás nélkül. Amúgy ez nem mély altatás, mint a műtéteknél, csak ilyen kicsit ki vagy ütve. Pár perc a leszívás, nem sokkal utána már magadhoz is térsz. Szóval korábban ébren vagy, csak nem vagy magadnál. Még beszélgetni is szoktunk, aztán meg nem emlékszünk rá! Szerintem nyugodtan bevállalhatod ezt az altatást. Miért félsz tőle?
2/3 sumergo válasza:
Ha abból* indulok ki, h utána is eléggé fáj, hát nem tudom, én* tuti nem vállalnám be altatás nélkül.
Bocsi, már írni sem tudok!!! :-)
3/3 anonim válasza:
Nekem altatásban csinálták. de mikor én voltam 2 lánynak nem! Azt mondták, h nem kellemes, de kibírható! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!