Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért érzem, hogy nehezen...

Miért érzem, hogy nehezen fogok teherbe esni?

Figyelt kérdés

Kérlek NORMÁLIS VÁLASZOKAT adjatok. Nem vagyok rágörcsölős, még csak most kezdtük alig 2 hónapja a próbálkozást.

Mégis úgy érzem (belső megérzés), hogy én a nagyon nehezen teherbe eső fajtába fogok tartozni.

Miért?

2012. nov. 4. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert félsz hogy nem fog sikerülni . Ne így gondolj rá. Ha nincs semmi gondod akkor sikerülni fog. Bízz magadban és párodban.
2012. nov. 4. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Augusztusba döntöttük el, hogy most már jöhet a baba, szeptember végén már terhes voltam. Én is azt hittem, hogy nehezen leszek majd terhes, a környezetembe mindenki min. 8 hónap után maradt babás. Lehet, a környezetedbe sok olyan nő van, aki nehezen vagy nem is esik teherbe. Ne gondolj ilyenekre.
2012. nov. 4. 21:42
 3/4 mocyke87 ***** válasza:
Mi majus ota probalkozunk, aztan jott augusztusban az eskuvonk, irto sok stresszel, ilyenkor persze mashol jar az eszed, nem gorcoltem ugy ra, es hoppa!!!becsuszott!!:) szoval ne gorcsolj ugy ra, mikor a jo isten akarja akkor jon!
2012. nov. 5. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. ez azért van így, mert tuti nagyon szeretnél babát!De nem szabad így gondolnod: sőt erősen ÉREZNED KELL ÉS MONDOGATNI HOGY HAMAR LESZ BABÁM, MERT NAGYON SZERETNÉM!!Amit bevonzunk az sikerül!Kerüld a negatív gondolatokat!
2012. nov. 5. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!