Missed ab után vagyok. és azon agyalok, hogy így is olyan nehezen estem teherbe (1 évig próbálkoztunk), igaz az hogy missed ab után fogékonyabb az ember teherbe esni? Ha igen meddig? 3 hónap után is? (annyi várakozási időt mondott a doki)
Csak azért kérdezem, mert nagyon szerettük volna ezt a babát is, de ha már így alakult, nyilván próbálkozni fogunk, csak félek, hogy megint várhatok egy évet vagy többet... :(
Mitől fogékonyabbak ilyenkor a nők és meddig???
Szia!
A meddigre nem tudok írni semmit, a miértre? írok.
Mert gyakorlatilag terhesség alkalmával a szervezet elkezd felépíteni egy bonyolult rendszert, hormonokat "gyárt", fejleszti a méhet, táplálja az embriót stb. Ez olyan, mintha vmi "újat" tanulna. Amikor sajnos elmegy a baba, annyi a pozitívum, hogy nem kell mindent "újratanulnia", még keringenek kósza terhességi hormonok a szervezetben,amik gyorsabban fel tudják venni a lépést az új terhességgel. Amúgy szerintem egy fél év simán benne van, h addig könnyebb az esély a teherbeesésre.
Igen így van, kb fél évig sokkal "befogadóbb" rá a szervezeted az előbb írt okok miatt!
Kedves 1. válaszoló nagyon jól és érthető módon megfogalmaztad!!!! OTT A PONT!!!
Hűűű Én is remélem...!
Nekem most volt egy spontán vetélésem és 2 és fél éve vártuk őt!Meddőségi centrumba járok és beszéltem a dokival,azt mondta,hogy ez már jó jel,hogy babás lettem!
Nagyon sajnálom a helyzeted,hidd el átélem és a félelmeim ugyanazok,mint Neked!De hidd el nekünk is sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!