Missed ab után vagyok. és azon agyalok, hogy így is olyan nehezen estem teherbe (1 évig próbálkoztunk), igaz az hogy missed ab után fogékonyabb az ember teherbe esni? Ha igen meddig? 3 hónap után is? (annyi várakozási időt mondott a doki)
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nagyon szerettük volna ezt a babát is, de ha már így alakult, nyilván próbálkozni fogunk, csak félek, hogy megint várhatok egy évet vagy többet... :(
Mitől fogékonyabbak ilyenkor a nők és meddig???
2012. aug. 8. 12:21
11/13 anonim válasza:
En kivanom,hogy ugy legyen,ahogy szeretned,bar nekem nem sikerult.
Februarban veszitettem el 8 hetes ikreket,mult honapban teherbe estem ismet,es 2pozi teszt utan 4nap mulva megjott.
Tehat nekem missed ab.utan spontan veteles kovetkezett.
De ez csak az en peldam,es remelem,tiszta szivbol kivanom,hogy nalad ne igy alakuljon!
12/13 anonim válasza:
ÓÓÓ,jól van!Akkor Ok,csak egy tipp volt!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon Drága vagy! Kívánom, hogy a következővel ne legyen semmi gond!!!
2012. aug. 8. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!