Mi lehet a gond, hogy a 20-as éveinek elején járó nők nehezen esnek teherbe?
Figyelt kérdés
Szerintetek mik azok a módszerek amik beválhatnak? Hasonló korú csajok nektek mennyi idő kellett? Miket próbáltatok ki?2012. okt. 8. 11:52
1/13 anonim válasza:
23 évesen elsőre, 25 évesen elsőre. Inkább biztosra akartam menni, próbálkozás hónapja előtt naponta egy folsav, palástfű tea, és hőmérőzés (ezt a neme miatt). Minden rendben volt mindkétszer.
2/13 gelazso válasza:
ez a kijelentés nem igaz. nagyon sok huszonévesek esnek teherbe. a többség. lásd statisztika.
a férfitöl függ nagyon sok.ehetzs amit akarsz, ha fogamzás akkor fogamzás.
3/13 anonim válasza:
Én könnyen teherbe estem. 21 ill 22éves voltam mind a két alkalommal.
4/13 anonim válasza:
*21 ill 22 éves voltam a teherbeesésekkor. Kicsit kuszán fogalmaztam, bocsi!
5/13 A kérdező kommentje:
Jó nektek mi már nagyon régóta próbálkozunk és rengetek velem egykorúval beszéltem már akiknek szintén semmi.
2012. okt. 8. 13:20
6/13 anonim válasza:
én 20 évesen szültem a fiamat rögtön sikerült! Azóta viszont 2 éve próbálkozunk a 2. babával és nem akar összejönni!
7/13 Playmate válasza:
Én 23 vagyok és nálunk sem jött még össze, pedig már másfél éve próbálkozunk. Mivel sok helyen olvastam, hogy hatásosak ezért elkezdtem inni a palástfű-cickafark teát. Párom és én is vitaminozzuk magunkat ezerrel. :) Ezen kívül hőmérőzök is. Egyenlőre nem sok sikerrel...
8/13 anonim válasza:
20 éves voltam mikor elkezdtünk próbálkozni (május végén). Még mindig nincs baba (bár valószínűleg volt egy nagyon korai vetélés), viszont a tabletta abbahagyás nagyon csúnyán szétcsapta a hormonháztartásom. Majd' 2 hónapig nem jött meg, ellenben tej jött a mellemből, majd 36 napra, 33 napra jött meg, talán mostanában kezd rendeződni, de még nem az igazi. Eközben volt egy hónap kihagyás, mert műteni kellett egy cisztát a húgycsövem mellett, és akkor ugye 6 hétre tiltott a szeretkezés. Szóval még várjuk a csodát :)
21/L
9/13 A kérdező kommentje:
Én is sok mindent kipróbáltam már de semmi.
2012. okt. 9. 10:57
10/13 anonim válasza:
Nőgyógyász látott? Nézted már a ciklusodat pl. hőmérővel, hogy van-e egyáltalán peteérésed? Lehet, hogy olyan banális, de annál nehezebben észrevehető dolog van a háttérben pl. inzulinrezisztencia, PCOS. Ha veled minden rendben, akkor nem ártana, ha a párodnak is néznének egy spermaképet, mert lehet nála van a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!