Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 nap múlva kéne megjönnie,...

2 nap múlva kéne megjönnie, de a mellem nem fáj, csak nyomásra érzékeny, szerintem nőt és beeresedett a méhszájam fent van picit olyan érzésem van mintha meg akarna jönni, de mellem olyankor mindig elviselhetetlenűl fáj, de most nem . Szerintetek?

Figyelt kérdés

2012. nov. 2. 10:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
köszönöm , nagyon aranyos vagy :) neked van gyereked ?:)
2012. nov. 2. 11:08
 12/23 anonim ***** válasza:

Nincs :)

De még tervben sem :) Csak szeretem ezt az oldalt, meg a babatervezőket :) Sokkal jobban csíplek titeket, mint a már meglévő kisbabásokat, némelyik olyan kiállhatatlan, inkább kerülöm, de itt abszolút pozitív és jó fej mindenki :D

Nekem még nem ártana pár évet dolgoznom és jó pozícióba kerülnöm :)

2012. nov. 2. 11:09
 13/23 A kérdező kommentje:
értem:) ez amúgy igaz , itt mindenki kedves :) hát igen , kell hozzá anyagi háttér az biztos :)
2012. nov. 2. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:

Igen, az anyagiak :(

Na meg én imádom a munkám, nagyon nehezen tudnék lemondani róla, talán nem is fog menni soha.

Meg számít, hogy gyesről hová kerülök vissza.

Aztán ezek csak tervek, majd meglátjuk mit hoz az élet :)

2012. nov. 2. 11:25
 15/23 A kérdező kommentje:
teljesen megértelek :( nem könnyű , de hidd el ,hogy ha mégis " lemondanál " róla , egy kis ember kárpótolna mindenért :)
2012. nov. 2. 11:31
 16/23 anonim ***** válasza:

Igen, ezt sokan mondják, hogy kárpótol.

Nekem ez az egész egyelőre iszonyú félelmetes. Sok olyan példát látok és hallok, ahol csak a külvilág felé kárpótol a gyerek, de otthon a háta közepére sem kívánja :( Nem tudom megérteni az ilyet, de más sem érti, szóval fogalmam sincs ez hogy lehet.

Egyébként hány évesek vagytok? Mióta várjátok a babát? :)

2012. nov. 2. 11:33
 17/23 A kérdező kommentje:
barátom 24 , én 19 :) de 15 éves korom óta együtt vagyunk :) ő rendesen dolgozik , én is ,de nem olyan sokat , meg össze -vissza , mert fodrász vagyok :) és a közelben van egy kis üzletem :)
2012. nov. 2. 11:38
 18/23 anonim ***** válasza:

Akkor nagyon jó! Fiatal anyuka leszel! :))

Tulajdonképpen szerintem nincs is mire várnotok.

Neked is van munkád, ezt akár még gyerek mellett is tudod alkalmanként csinálni, neki is van, meg saját üzleted is van :)

Csodálatos dolog fiatal anyának lenni, az én anyukám 22 volt, mikor születtem, apa 24. Nekem mind a 4 nagyszülőm él, plusz dédim :) Pedig 23 vagyok :)

2012. nov. 2. 11:42
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is hasonló tüneteim vannak.csak én 3 napra nem várom...

remélem az h.kevés mensis tünetünk van jót jelent!!:)

Naon megy a drukk...majd legyszi írj h mi lett az eredmény:)

22/L

2012. nov. 2. 15:02
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez tök jó , nekem is él még a dédim is :)
2012. nov. 2. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!