Párommal már két hónapja próbálkozzunk és hiába, peteéréskor vagyunk együtt és sehol semmi, most késett a mensim is azt hittem terhes vagyok de megjött, de nem olyan mint ezek előtt jóval kevesebb! lehetek még terhes?
A cukorbetegség miatt nem csökken a párod spermaszáma.
Viszont a baba örökölheti, vagy hajlamos lehet rá.
Azt tudod, hogy a spermáknak is kell idő, hogy megérjenek?
Az nem befolyásolja a teherbe esést, hogy a párod cukorbeteg, de szerintem a mai világban az abortusz se olyan, mint régen, szóval kevés az esély, hogy valakinek utána amiatt ne lehetne babája.
2 hónap nem a világ vége, nem kell elkeseredni. Nagyon sok olyan van itt, akiknek évekig nem jön össze, aztán egyszer csak sikerül. Ne görcsölj rá, mert akkor majd azért nem sikerül. Amúgy babatervezésnél nem naponta, hanem két naponta ajánlott együtt lenni. Mert akkor rendesen tudnak a spermák "regenerálódni", és még a jó időpontról sem maradtok le.
38hkm
eloszor is te szedd a folsavat es a parod a multivitamint.
a menses utan 2-3 naponta a peteeresig aztan aznap meg egyszer utana csak ha kedvetek van. semmi intim mosakodo vagy szappan ill oblites Szex utan 1-2 ora alvas kell.
az elso babara lehet 2 evet is varni ha a mensesed normalis akkor valoszinulg van peteeresed es ket even belul terhes leszel.
Két hónapja?? Nevetnem kellett :)
Ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy már parázol?
Teherbeeséshez átlag 3-8 hónap kell...úgyhogy még bőven van reményetek...ne keseredj el ilyen hamar, mert még igazán nincs miért.
Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!