Ha a menstruációm befejezte után majdnem minden nap együtt voltam a párommal, akkor terhes lehetek?
Ciklusaim hossza változó, volt, hogy 29, de volt 40 napos is. Doki szerint kisebb az a rész ahol a vér képződik, azért ilyen rendszertelen.
LÉNYEG: szeptember 18-án volt az utolsó menstruációm első napja, ami 4-5 napig tartott (utolsó már csak pecsételéses). Egészen október elsejéig együtt voltunk (nem minden nap), ovum is volt ekkor. Nagy a valószinűsége a terhességnek?
nem 100% a terhesség.
Én a menstruáció után (utoljára szept. 13 volt) folyamatosan együtt voltunk október 5 ig MINDEN NAP!!
és mégsem sikerült....ennyi
szia az első vagyok.
ne haragudj, ha nyers voltam, csak kicsit bánt a dolog. szóval nem tuti a szerencse. de lehetséges. :)
Szia, gondolom nagyon szerettétek volna ha pozitiv a teszt, legközelebb összejön :) én drukkolok :)
beágyazódás körüli napokban menstris fájdalmaim voltak.
"Doki szerint kisebb az a rész ahol a vér képződik, azért ilyen rendszertelen."
Vagy félreértettél vmit, vagy az ecserin vette a doki a diplomáját.
Egyébként meg nyilván lehetsz terhes. A nők úgy szoktak teherbe esni, hogy szexelnek és nem védekeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!