Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együtt voltam a párommal,...

Együtt voltam a párommal, aztán 2 napra rá megjött a mensim. Lehetek terhes? Úgy tudom először még megjöhet.

Figyelt kérdés
Vagy csak úgy jöhet meg először hogy nem vérzik olyan erősen?
2012. okt. 8. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Menses előtt 2 nappal való együttlét után nem valószínű, hogy terhes lehetsz, ha rendszeres ciklusod van. Általában középidőben van a legnagyobb esély az ovulációra, persze ez alól vannak kivételek.Egyébként igen előfordul, hogy valakinek megjön időben, de ha az alvadt darabos, és bő vérzés, akkor kizárható a terhesség.
2012. okt. 8. 12:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Pár napot szokott késni.
2012. okt. 8. 12:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. okt. 8. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:
megint én. Pár nap most itt nem számít, de ha belegondolsz, 2 nap nem elegendő ahhoz a folyamatoz, ami teherbeeséskor végigjátszódik. Leghamarabb 2 héttel az együttlét után érdemes tesztelni, mert akkorra már megtörténik a beágyazódás, és termel a szervezeted elég hcg-t, amit a teszt kimutat. De te megnyugodhatsz, ha nem akarsz még babát. De védekezni ne felejts el!
2012. okt. 8. 13:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Pont hogy akarok...
2012. okt. 8. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor középidőben próbálkozzatok :) szorítok!
2012. okt. 8. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Szinte kiárt, hogy terhes lennél, ha leválik a méhnyálkahártya (ettől vérzel), nincs amiben megtapadjon a megtermékenyített pete.

(Ettől függetlenül védekezési módszernek nem használható, hogy az ember akkor csinálja, amikor menstruál - mert ha nem akar gyereket, tutira biztos, hogy ő lesz az a kivétel, akinek mégis összejön...)

2012. okt. 8. 13:08
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Mindig olyan szomorú leszek, amikor meglátok terhes nőket, vagy kisgyerekeket...Mindig arra gondolok, hogy másoknak miért lehet, nekem meg miért nem...Valahogy sosem jön össze a baba...
2012. okt. 8. 13:08
 9/11 A kérdező kommentje:
(Ezt az előző válaszra írtam.)
2012. okt. 8. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem te vagy véletlenűl az a 16 éves lány aki írt egy másik posztot is? Csak azért kérdem ,mert dettó ugyanazt írtad mint ami ott van írva! Ha Te vagy az akkor nem írom le megint amit ott :))
2012. okt. 8. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!