Kimaradt 3 szem gyógyszerem, párommal együtt voltunk, majd megbetegedtem, lehet, hogy terhes vagyok?
4 hónapja, előtte kimaradt jó pár hónap.
Nem most kellett volna megjönnie, hanem okt. 21-én.
A tabletta mellett nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés, ami azért jön létre, mert lecsökken a hormonszint (mivel a 7 napban nem szedsz tablettát...).
Szerinted ha 3 napot kihagysz, nem logikus, hogy megjön? Dehogynem. Nem össze vissza kellene szedni és akkor nem össze vissza véreznél.
És igen, természetesen lehetsz terhes. Ha elég lenne 3 naponta szedni ahhoz, hogy védjen, akkor nem kellene minden nap.
Hogyan hagyhat valaki 3 szem gyogyszert ki???
Raadasul szexel is :D
szerintem igen terhes vagy,mert az ilyenek,mint Te,mindmind terhesek lesznek...
es utana az ilyenek sirnak majd kesobb a gyerektartasert is a volt ferjenek/baratjanak...
Hat en nem is tudom,hogy mit csinalnek veled,ha terhes lennel,ugyhogy nekem aztmondtad,szeded a bogyot...
ennyire feledekeny nem lehetsz mar neharagudj.....
párommal együtt voltunk, majd megbetegedtem, lehet, hogy terhes vagyok?
most kedves kerdezo,ebbol szerinted MI derul ki????
Most irjuk,hogy igen terhes vagy, vagy neeeem nem vagy az...
Mikor kell megjonnie a mensidnek,kb. hanyadik ciklusnapon/kon tortent?....
vagy szerinted annak van valami koze,hogy ti egyuttvoltatok,es utana megbetegedtel,vagy.....???
Ez egy nagyon ertelmes kerdes :D
Igaza van az utolsó 3-nak :D
ennyi ésszel szabad lábon..... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!