Milyen okból nyúlik el a ciklus hossza és egyre kevesebb napig tart a menzesz? Milyen hatással van a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
30 éves vagyok.2012. okt. 30. 12:39
1/6 anonim válasza:
Fogamzásgátlót szedsz? Én is ebben a helyzetben vagyok. A gyógyszerre szavazok. Bár mindenképpen felkeresek egy nőgyógyászt az ügyben.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy elmarad a peteérés. Ha ez áll fenn, akkor igen csak gátolja a teherbeesést, hiszen nincs mit megtermékenyíteni.
Mit jelent az, hogy elnyúlik (hány naposak voltak a legutóbbi ciklusaid)? Hány napig tartottak?
3/6 A kérdező kommentje:
Mióta megvan (13 éves korom óta) minimum 32 és maximum 40 naposak voltak. Mióta szültem (4 éves) stabilan 35 naposak lettek. A 2 utóbbi menzeszem 1-1 nappal megint hoszabb lett, most 37 napra jött meg. És régebben 5-6 napig tartott, az utóbbi néhány pedig 3 nap.
Nem szedek semmit, és szeretnénk még egy babát.
2012. okt. 30. 13:05
4/6 anonim válasza:
csináltass egy 3. és pé+7. napi hormonsort.
5/6 anonim válasza:
Kezdd el mérni a hődet, hogy van-e peteérésed. Ha van, akkor végül is nem gond, ha hosszabb a ciklus, csak kellemetlen, mert ritkábban van alkalom arra, hogy összejöjjön a baba:D
6/6 A kérdező kommentje:
Azt észrevettem, hogy nem pont félidőben van peteérésem.
Csak nem tudom mitől van most ez a változás, valószinüleg a hormonaim csinálják.
2012. okt. 30. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!