Magas FSH-val lehetek terhes?
3. napi hormonvizsgálaton az FSH-m 16, az LH 8 körüli.
Hasonló értékekkel lett valaki terhes? Gyógyszeres segítséggel vagy spontán? Kinek mit mondott a doki, és hogyan lehet rajta javítani?
Sziasztok!
Én most nagyon el vagyok keseredve. Megjöttek a 3. napi hormoneredményeim:
TSH: 2,53 (0,55-4,78)
T3: 5,65 (3,5-6,5)
Thyroxin: 15,51 (11,5-22,7)
LH: 6,99 (1,1-11,6)
FSH: 38,9 (3-14)
Prolactin 399 (40-530)
Oestradiol 73,4 (0-308)
Testosteron 1,85 (0-2,53)
AMH: kevesebb, mint 0,1
Nem tudom, mi lesz ennek a vége.
DHEA biztosan menni fog, de mit tehetek még hogy lentebb menjen az FSH. 33 évesen nem lehet gyerekem? Fog foglalkozni velem egyáltalán az orvos? Egyenlőre tanácstalan vagyok :(
Kedves Kérdező!
Ezt a második még magasabb FSH értéket stimuláció után mérték? Milyen stimut kaptál?
Van pajzsmirigy problémád is? Hashimoto vagy más?
Semmilyen kezelést nem kaptam még, először az ueraplasmát akarták kikezelni, ami sikerült is. Ez után került sor a második vérvételre. Pajzsmirigybetegségem eddig nem volt, bár most megemelkedett a TSH-m 2,5 körül van. Más ezzel kapcsolatos betegségről nem tudok.
Szerinted, kedves előző kérdező, más is okozhat magas FSH-t, és a hormonok felborulását, mint petefészek-kimerülés?
Szia!
Sziasztok!Most olvasom,hogy milyen eredményeid lettek. Az fsh hogy ilyen magas az változhat,mert lehetnek kiugró hónapok. Viszont az AMH-d 0.1 alatt az sajnos a kimerülő petefészket mutatja. Az egyik ismerősöm így jár lombik programra,de fizetősen ,de azt nem tudom,hogy miért így (nem kérdeztem). Ő is eljutott már a beültetésig is ilyen Amh eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!