Magas FSH-val lehetek terhes?
3. napi hormonvizsgálaton az FSH-m 16, az LH 8 körüli.
Hasonló értékekkel lett valaki terhes? Gyógyszeres segítséggel vagy spontán? Kinek mit mondott a doki, és hogyan lehet rajta javítani?
Bocsi, elnéztem, tényleg írtad.
És köszönöm szépen a válaszodat is.
Nekem még csak ez az egy ilyen hormonvizsgálatom volt, így egyenlőre nem tudom mit kezdjek vele, mindig ennyi, vagy esetleg több, vagy kevesebb. Kérek majd még egy hormonsort, az biztos.
Valószínűleg az AMH-t is megcsináltatom addig amíg nem megyünk orvoshoz, hogy addigra már meglegyen az is.
Sziasztok!
Igen most épp programban vagyunk,és a debreceni Kaáliba járunk.
Ti hova jártok?
Hát nem hiszem ,hogy gátolná a fogamzást a yam... Bár én is olvastam róla,hogy az indiánok annak is használták,de arra nem tért ki a dolog hogy hogyan. Nekem biztosan van tőle peteérésem.
Kedves kérdező!
Találtam én is DHEA-szulfát eredményt: 11,20 ugyanabban a ref tartományban mint neked, tehát az enyém még magasabb is mint a tied, a felső határértékhez közel. Jó lenne ha valaki értene ehhez és megmondaná, hogy nekünk akkor érdemes-e szedni ezeket a termékeket.
Nagyon nagyon drukkolok Neked. Megérdemled, hogy sikerüljön hiszen már ennyiből látom, hogy kedves, együttérző és segítőkész vagy. Én tudom, milyen boldogságot érzel most. Míg másnak természetes hogy vannak petesejtjei, mi még azokért is keservesen meg kell küzdjünk. Az a sok izgalom nap mint nap, az igazi lelki hullámvasút. Nekem most augusztusban az első Uh-on csak egy jó méretű tüszőm volt és két kisebb, a doki mondta, ne kocáztassunk, nem tudjuk bevárni a másik kettőt, jöjjön a leszívás, mentsük meg azt az egyet. Képzelheted, milyen boldog voltam, hogy végül 3 petesejtet tudtak nyerni és mikor a laborban közölték velem hogy mindhárom gyönyörűen megtermékenyült és szépen osztódik, hát azt a boldogságot el sem tudom mondani. A laboránsnő meg is jegyezte, ne örüljek annyira, ezeknek be is kell ágyazódni. Pedig én akkor abban a pillanatban olyan boldog voltam, számomra ez félsiker volt.
Gratula még egyszer a szép tüszőcskéidhez, bízz benne, hogy belőlük születik/születnek meg a ti kis drágaságaitok!! Amúgy Melinda vagyok.
Sziasztok!
Kedves lombikos lány, aki a wild yamet ajánlottad!
Először is remélem, hogy sikeres beültetésen vagy már túl és otthon pihengetsz. továbbra is drukkolok.
Megrendeltem a wild yam kapszulát, még annyit szeretnék kérdezni, hogy a ciklus első napjától kell szedni?
Melinda
Sziasztok!
Sajnos megint nem jutottam el a beültetésig sem...:( A négy tüszőből,nem tudtak leszívni egy sejtet sem... Azt mondta a doki,hogy pedig voltak benne csak lehet már későn volt a punkció...,de igazából nem tudja miért történt így. Hallottam már ilyenről,de nem hittem hogy ez velem is előfordul. Akartam is egy hosszabb pihit,de a doki nem támogatott az ötletemben. Szerinte minél hamarabb kezdenünk kellene,hogy most ilyen szépen rendbe jöttek a hormonjaim (ugye azt mi tudjuk mitől ;)) ,így aztán januárban vége fele nekifutunk újra :). Most szüneteltetem kb egy hónapig a dhea-t aztán újra kezdem... Én nem a ciklusomhoz számolom azt hogy mikor kezdem szedni,én ahogy megjött kezdtem a szedését,azaz három hónappal a program előtt a legjobb. Én azt olvastam ,hogy így a legjobb. Nekem most 3 hónap szünet következne,csak a következő program miatt elkezdem hamarabb.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!