Ti mit gondolnatok errol?
Sokan irtatok mar, hogy a kisebb gyerekeitek megereztek, hogy erkezik a teso, esetenkent hamarabb is, minthogy ti tudtatok volna.
De mi a helyzet az anyukakkal? Hetvegen otthon voltunk latogatoban. Anyam tudja, hogy eg ideje mar probalkozunk a tesoval, de mivel eddig nem jott ossze, kulonosebben nem kerult szoba. Most azonban egyszer csak azt mondta nekem, hogy nem vagyok e terhes veletlenul, mert ugy erzi, mintha az lennek. Mondtam neki, hogy nem hiszem, de meg csak most kell (nem) megjonnie, szoval nem tudom. Anyamrol tudni kell, hogy tipikusan az az ember, aki mindig mindent elobb tud, mint az maga az akirol szo van. Nem tudom hogy csinalja, de ezert soha semmit nem tudtam eltitkolni elole, mert valahogy mindent megerez. Mikor eloszor terhes voltam, es felhivtam, hogy megmondjam, pedig amugy tenyleg napi kapcsolatban vagyunk, szinte mindennap beszelunk, tehat meg erre se lehet fogni, egybol azzal kezdte, hogy csak nem terhes vagy. Pedig az akkor meg nekunk is meglepetes volt, arrol meg mi se tudtunk.
A lenyeg, ma kellett volna megjonnie, de semmi jele, pedig penteken mar tobbszor hittem azt hogy most biztos megjon, ez meg tartott szombaton, es tegnapra-mara mintha elvagtak volna. Igaz babas tuneteim sincsenek, de ez most nagyon elgondolkodtatott. Anyam sose teved, es ha eddig nem is, most nagyon sokat gondolok ra, hogy mi van, ha most tenyleg sikerult. Tesztelni nem nagyon merek, varok meg egy par napot azt hiszem.
Veletek tortent mar hasonlo?
Anyut felhívtam első babánál, hogy nagy meglepetésem van...Erre így a semmiből kérdezte, h "na, jön az unoka?" Szerintem ő félig-meddig viccesen kérdezte, de beletrafált!:)
2. babámnál meg még csak próbálkoztunk, amikor anyósoméknál kiömlött ebédkor a pohár vizem és felém folyt. Nem viccelek. Na, egyből megkaptam: "itt keresztelő lesz". És hát 1 hét múlva ott is volt a pozi tesztünk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!