Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Errol mit gondolnatok az en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Errol mit gondolnatok az en helyemben?

Figyelt kérdés

neha ugy erzem h a baratom csak a szexert van velem??!..,de van mikor meg sokat fogalakozik velem nala valtozo.3honapja vagyok vele.es egy ket napja sokat veszekedtunk aztan meg beszeltuk az egymasal valo problemainkat h min kellene valtoztatni.de azis felmerult az a kerdes h szeressuk -e egymast.en szeretem ot nagyon meg fontos nekem nem akarom ot elveszitteni.de o meg azt mondta h mar csalodott egy nagyot es nem biztos h kialakul a szerelem nala irantam.de amikor meg mutatta volt baratnoje kepet,es hozza hasonlitott h ugyan azokat a hibakat kovetem el hat fel ment bennem a pumpa!!en probalok neki meg felelni es azt csinalni ami neki jo amit akar h jo legyen...!szerinetek mi legyen??

letszi tudtok segitteni?

mit tegyek?

2011. máj. 11. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
ismét nagyon sokat tudok mondani, hisz azt se tudjuk, hogy milyen hibákat követtél el te, mi az ami őt zavarja ebből, és mi az ami téged zavart benne, kb miről veszekedtetek
2011. máj. 11. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Eleve az nem jó, ha összehasonlit az ex-ével. Te egy màs fajta szémlyzettel rendelkezel. Egyébként lehet, hogy szeretne téged olyanra formàlni, mint a volt exe.

Ne hagyd magadat, vagy igy szeret, amilyen vagy mert késõbb te bele fogsz fàradni ebbe a kapcsolatba.

2011. máj. 11. 19:58
 3/3 A kérdező kommentje:
hat igen,de most meg eleg gyakran van az h csak ugy fogja magat kerdezes nelkul es beallit meg lepeteskent es azt mondja hogy hianyoztam nekije nagyon es eljott hozzam.reggel elbucsuzott tolem es este mar ittis volt nalam.igaz en nem szolhatok semmit mert azert eleg tavot meg tesz hogy eljusson hozzam de nehe ugy erzem hogy csak azmiatt van velem,es nem tudok neki meg felelni.
2011. máj. 12. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!