Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Errol mit gondolnatok az en helyemben?
neha ugy erzem h a baratom csak a szexert van velem??!..,de van mikor meg sokat fogalakozik velem nala valtozo.3honapja vagyok vele.es egy ket napja sokat veszekedtunk aztan meg beszeltuk az egymasal valo problemainkat h min kellene valtoztatni.de azis felmerult az a kerdes h szeressuk -e egymast.en szeretem ot nagyon meg fontos nekem nem akarom ot elveszitteni.de o meg azt mondta h mar csalodott egy nagyot es nem biztos h kialakul a szerelem nala irantam.de amikor meg mutatta volt baratnoje kepet,es hozza hasonlitott h ugyan azokat a hibakat kovetem el hat fel ment bennem a pumpa!!en probalok neki meg felelni es azt csinalni ami neki jo amit akar h jo legyen...!szerinetek mi legyen??
letszi tudtok segitteni?
mit tegyek?
Eleve az nem jó, ha összehasonlit az ex-ével. Te egy màs fajta szémlyzettel rendelkezel. Egyébként lehet, hogy szeretne téged olyanra formàlni, mint a volt exe.
Ne hagyd magadat, vagy igy szeret, amilyen vagy mert késõbb te bele fogsz fàradni ebbe a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!