Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Errol mit gondolnatok az en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Errol mit gondolnatok az en helyemben?

Figyelt kérdés
Beszelgettem az egyik fiu ismerosomel es odajott egy masi fiu, akivel nagyon joba van az ismerosom. Kerdezte, hogy en vagyo a baratnoje, amire a srac azt mondta, hogy nem, majd azt mondta a kozos ismerosnek, hogy fogjon meg engem maganak, mert ilyen lany, mint en ritka a faluba. Majd miutan kiboktem, hogy nekem nem tetszik, ramhajtott az a srac, aki odajott hozzank. Majd ra egy jo orara maszirozgatott, fogdosni probalt, minden szepet mondott rolam...
2011. máj. 11. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Anno én is egy rámenős fiúval jöttem össze, már 5 éve vagyunk együtt, de azért szerintem a többség mármint a fiúk közül inkább csak szexet akar. Hogy vagyis hol akart fogdosni?

Bár, ha nem hagyod magad, és nem adod oda magad egyből akkor lehet, hogy meg fog téged becsülni, de ebből a pár sorból csak arra tudok következtetni, hogy csak skalpot akar.

2011. máj. 11. 19:39
 2/2 A kérdező kommentje:

Mielott ez tortent volna, meghivott egy uditore, tobbszor lattam, hogy engem nez.

Miutan megtortent ez az udvarolgatos dolog, nah azota is azt latom, hogy sokat nez.

A derekomat akarta fogdosni, de en eltoltam magamtol; valamint egyszer megsimogatta a terdem belso reszet; mert ugy ultem, hogy keresztbe volt teve a labam.

2011. máj. 11. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!