Van valaki akinek nem fajt a melle koraterhesseg kezdeten?
Ebben a honapban pé-tol egy par nappal ezelottig elegge fajdogaltak a melleim, persze annyira nem volt veszes. Hozzateszem, eddig ilyen nem is volt, max. 1-2 nappal mensi elott bedurrantak, es mensivel el is mult. Most viszont pont forditva tortent ugye, elotte fajt, most 2-3 napja meg mintha enyhult volna. Csak melltartoban erzem, plusz ha leveszem, utana par percig. Ma kene megjonnie, de eddig semmi, pedig eddig percre pontosan erkezett mindig delelott, es legkesobb 10-11 korul megjott. De azt mar egy ket nappal korabban ereztem, most ilyen sincs. Egyeb babas tunetem asszem nincs, es nem is keresek, mert az elso terhessegem olyan szinten tunetmentes volt, hogy ha nem ha nem tudtam volna hogy terhes vagyok (tesztet is csak a 7. heten csinaltam, mert amugy megszakitasosan vedekeztunk es eszunkbe nem jutott, hogy pont nekunk lesz gyerekunk belole :) ), akkor csak a magzatmozgasbol tudtam volna meg kesobb.
Egyedul ez a mellfajdalom/nem fajdalom az amit nem tudok hova rakni. Az a baj, hogy az elozo terhssegemnel ugy nem tudtuk hogy jon a gyerek, igy nem is figyelgettem magam, igy azt se hogy akkor mikor kezdodott a mellfajdalom, de ha jol emlekszem az 5-6. het kozott. Es akkor is azt hittem hogy meg fog jonni. A kesest meg eszre se vettem mert epp akkor alltam munkaba, zajlott az elet korulottem.
Akinek van valami tapasztalata, megoszthatna velem, mert jelenleg meg tesztert se tudok elmenni, mert itt szakad a ho.
Huh, de jo hogy van legalabb egy ember :)
Nem akarom elkiabalni, meg ma se ugy tunik, hogy megjon, de nalam sajna minden elojel nelkul szokta tenni, tehat meg mindig barmi lehet. Ha ma delelott nem jon meg, akkor lehet delutan elcsattogok a gyogyszertarba. Ha meg a holnap delelottot is kibirom, akkor lesz a legtutibb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!