Hömérözzek vagy számoljam a peteérést? Mit csináljak hogy összejöjjön a baba? Vagy ne figyeljek oda semmire?
Szia!
Én hőmérőztem, és nekem be is vált. Csak nem szabad tőle csodát várni. 2-3 hónap, mire tényleg látod, hogy mire hogyan reagál a szervezeted. Következtetni csak ezután lehet. És persze bújjatok össze, ahányszor jól esik, főleg félidő környékén!
Sok szerencsét a bébihez! 23 hetes kismama
Nekem az első éles ciklus során sikerült.
Hőmérőztem, közben néztem a ciklus.hu-n, hogy mikorra jelöli az ovut, és pont aznap esett le a hőm is. Akkor akcióba léptünk, és most van egy csíkos tesztem. :)
Szia!
Mi nem homeroztunk,tul ido igenyesnek tartottam...tudtommal azt mar elotte 2-3 honappal el kell kezd h tudd h van a sajat ritmusod....
Mi is valahogy ugy indultunk neki masodjara is ,h mikor jol esett(azert masodjara mert tavaly elvesztettunk 1 babat)...csak sztm tulsagosan akartuk...
aztan 1 hypermarket polcan megpillantottam az ovu tesztet es gondoltam,proba szerencse...rosszat ugy sem csinal.....s h ennek koszonheto vagy sem,most penteken toltom a 11 hetet!
Tanacsot csak annyit tudok addni,h ne akard gorcsosen,mi tavaly annyir szerettuk volna h 6 honapba tellett...most eleg volt 3....
...meg persze ennek a projrktnek a gorcsosen akaras es a stressz a legnagyobb elensege!
Ugyhogy csak nyugi,es csak szeressetk egymast!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!