Puffadt a méhem és az alhasam, néha (inkább reggel + lefekvéskor) görcsölök, mindjárt megjön érzésem van. Ha nagywcre kell mennem, akkor is nyomó, feszítő érzésem van méhemben. Bizsereg a cicim (csak néha). 09. 03. -án volt az utolsó menzesz. Valaki?
Figyelt kérdés
Minden teszt negatív.Lassan a másodiknak kellene jönnie.Bár sosem pontos, de azért 53 nap azért már szerintem sok. Még reménykedhetek babában? Volt már ilyen valakinek? Mi lehet? Valami tanács? Dokim sajnos csak a jövő hét pénteken fogad szabi miatt.#menstruáció késés #bizsergő cicik
2012. okt. 25. 19:00
21/26 Manka68 válasza:
Szia!
Ne haragudj, nem lelombozni akarlak, de írtad hogy kaptál tüszőrepesztőt. Nekem egy héttel a beadása után még 37 volt a HCG-m tőle, pedig biztosan nem volt baba, mert elmaradt a beültetésem. Sajnos a teszt lehet még attól is pozi. :-(
De nagyon drukkolok hogy sikerüljön nektek!
22/26 A kérdező kommentje:
Szia utolsó válaszoló! Nem kaptam tüszőrepesztőt, magától volt. :) Reggel ismételtem mert ugye ilyenkor ki bírja megállni a tesztelgetést, és most egy icipicit erősebb volt a második csík. Persze ezt is nagyon kellett nézni, de látom. A párom azt mondta majd akkor hiszi el ha látja a szívdobogást UH-n.:D Pedig Én tutira mondom, hogy most sikerült! Érzem. Sok sikert neked!!!! :D
2012. nov. 16. 09:49
23/26 Manka68 válasza:
Bocs, akkor félreolvastam amit írtál. :-)
Így viszont Gratula!! :-)
24/26 A kérdező kommentje:
Köszi, de még nem élem bele magam. Majd ha már érzem is. :)
2012. nov. 17. 10:07
25/26 A kérdező kommentje:
MA délkörül elkezdtem vérezni. Ezzel vége is a történetnek. :(
2012. nov. 19. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!