47. nap és még mindig semmi, se menzesz, se pozitiv teszt. Tegnap reggel meg - volt! Mikor probaljam ujra? Csak jovohet csutortokon tudok dokihoz menni.
Én a helyedben keresnék egy másik orvost, aki azonnal, vagy 1-2 napon belül fogad.
Lehet,hogy még nem annyira magas a hormonszinted, olvastam már egy pár ilyet.
hmm ez nem doki aki ilyen kétségek között hagy ennyi időre! keress fel egy másikat!!
ennyi idő alatt nagyon sok minden történhet, lehetséges, hogy terhes vagy, csak kevés a hormonod, amit be kell állítani, hogy megmaradjon a baba.
ne hagyd magad!!
kívánom, hogy az legyen amit szeretnél...
én amikor felhívtam a dokimat annó, hogy kérjek időpontot, először 3 hét múlvára adott volna az asszisztens időpontot, amikor megtudta, hogy lehet terhes vagyok már másnapra talált időpontot.
Nem a dokival van a baj, hanem én dolgozom folyamatosan!
Nem tudtam hogy lehetnek ilyen veszélyes dolgok is. Mar egy babam sajnos elment a 7.heten! :(
Nem szeretnék még egy ilyet átélni!!!
hát épp ezért kéne minél előbb elmenni dokihoz!
még akkor is ha nem látja magát a babát, akkor is látja, hogy van-e megvastagodott nyálkahártya, esetleg egy vérvételre is elküld, mert ha már volt vetélésed, akkor azt figyelembe veszik!!!
sok szerencsét! majd írd meg hogy mi történt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!