Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Puffadt a méhem és az alhasam,...

Puffadt a méhem és az alhasam, néha (inkább reggel + lefekvéskor) görcsölök, mindjárt megjön érzésem van. Ha nagywcre kell mennem, akkor is nyomó, feszítő érzésem van méhemben. Bizsereg a cicim (csak néha). 09. 03. -án volt az utolsó menzesz. Valaki?

Figyelt kérdés
Minden teszt negatív.Lassan a másodiknak kellene jönnie.Bár sosem pontos, de azért 53 nap azért már szerintem sok. Még reménykedhetek babában? Volt már ilyen valakinek? Mi lehet? Valami tanács? Dokim sajnos csak a jövő hét pénteken fogad szabi miatt.

#menstruáció késés #bizsergő cicik
2012. okt. 25. 19:00
1 2 3
 11/26 Katey23 válasza:
Írtam privit :)
2012. okt. 25. 20:16
 12/26 anonim ***** válasza:
Ezt most rám értetted? ma regisztráltam és nem enged azonnal válaszolni.. Szerettem volna még írni, hogy köszönöm nektek a gratulációt és szorítok, de nem engedte a rendszer.. Amúgy meg kisbaba mellett nem tudok a gép előtt lenni mindig.. Sziasztok..
2012. okt. 25. 20:23
 13/26 Katey23 válasza:
Magára értette :D :D Olvasd el még egyszer... ne legyél buta... egy értelmű hogy kis baby mellet nem egyszerű :( bárcsak már mi is ott tartanánk :)
2012. okt. 25. 20:24
 14/26 anonim ***** válasza:
:D Tényleg.. Én meg azt hittem engem bánt.. :D Pedig én cukin válaszoltam.. :D na majd benézek, hogy mi lett az eredmény.. megyek, mert fürdetés van.. Sziasztok!
2012. okt. 25. 20:31
 15/26 A kérdező kommentje:
:D De jó neked! Jaj dehogy bántanálak titeket! Olyan aranyosak vagytok! :)
2012. okt. 25. 20:32
 16/26 anonim ***** válasza:

Szeptember 11- én volt meg utoljára, két hete kedden pozitívat mutatott a teszt! Most várok a nőgyógyászati rendelésen a soromra:)

Én már a helyedben nem reménykednék, inkább elmennék orvoshoz!

Nálam is ugyan ez volt pár éve, akkor kiderült hormon problémák.

Nálam ha megnyomtam a mellbimbóm, jött belőle a tej.

Kaptam rá gyógyszert, ami helyre tette a ciklusom.

2012. okt. 26. 07:59
 17/26 A kérdező kommentje:
Gratulálok a pozihoz! Mindenféleképp megyek orvoshoz, csak sajnos még várni kell. Van másik orvos is, de az akkora kontár( Szomszédomnak cisztát diagnosztizált, most 4 hónapos kisfiú, vagy hugomnak 4 hónap kimaradt menszire terhességet, szegénynek "csak" hormonális baja volt)és sajnos nálunk itt vidéken nincs több orvos a közelben. :( És azért is kérdeztem, van e még valaki így? Vagy mit gondoltok? Szerintem is tárgytalan már, de annyira örülnék.
2012. okt. 26. 10:02
 18/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy kicsit későn válaszolok. :( Doki szerint minden ok, biztos a hormonok játszottak. Mensi még mindíg sehol, hétvégén volt tüszőrepim, úgyhogy most várunk amíg megjön(vagy sikerült az akció a tüszőrepikor és nem) :)Veletek mi újság? Ki hogy van? Valaki már babás?
2012. nov. 9. 18:11
 19/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Én az 5dik válaszoló vagyok. Szóval nekem megjött. :) 27-én. Nekem elméletileg jövőhéten lesz ovum. :9 Szurkolok neked. :)

2012. nov. 9. 19:55
 20/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem tudom érdekel e valakit, de ma reggel csináltam egy 10-es erősségű tesztet. :) Megjelent rajta egy nagyon halovány, szinte alig látható világos rózsaszínűcske második csík. :) Előző éjjel azt álmodtam hogy bebabásodtam, szóval reggel kirántottam a fiókot előmartam egy tesztet és irány a budi! Picit fájdogált a cicim(azt hittem megjön mert ugye a görcsölgetés és émelygés továbbra is volt) Na hajrá mondom biztos ami tuti, van itthon bőven teszt, hát csakazértis. ÉS láss csodát, kutyust arrébb lök, rohanás a teraszra, és hunyorogva, de Én LÁTOM! Ott pipiskedik egy világos kis csíkocska! Jaj annyira de annyira reménykedek! Szombaton ismételek, de gondoltam megosztom veletek, hátha. :) Mindenkinek sok sikert!!!
2012. nov. 15. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!