12 napja nem jött meg, utolsó mensi június 30-a volt. Babás? Teszteltem 2 napja. Halvány+. Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Várom válaszotokat anyukák és leendő anyukák!
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál. Megvizsgált először kézzel, majd sima ultrahanggal (mert nem volt neki hüvelyi). Babás vagyok! :) Azt mondta, hogy 3-4 hetes lehetek, mert később volt a peteérés. A petezsákom 19 mm. Az nem nagy egy kicsit? Maszatkát még nem látott benne, viszont beutalt a kórházba hüvelyi uh-ra, oda 2 hét múlva megyek, azt mondta addigra már látszik valami.
Szerintetek a 19 mm az nem nagy? Tektek mikor látszott benne a pici? Várom válaszotokat.
Ma voltam elvileg hüvelyi ultrahangon, gyakorlatilag pedig hasi volt. Azt mondta a hölgy, csinál egy hasit, ha nem látszik, akkor hüvelyit!
A jó hír az, hogy a pici babó már 10 mm-es. Elvileg utolsó mensitől számítva 8 hetes és 2 napos vagyok... de kb 7 hetesnek felel meg, lehet később volt peteérés. Nem számít!
A lényeg, hogy VAN:) édes pici 10 mm-es csöppség:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!