Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 napja nem jött meg, utolsó...

12 napja nem jött meg, utolsó mensi június 30-a volt. Babás? Teszteltem 2 napja. Halvány+. Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Várom válaszotokat anyukák és leendő anyukák!

Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondja, hogy nem biztos, hogy terhes vagyok. A teszt 2 csíkos lett, nem nagyon erős de a halványtól kicsit sötétetebb, de a csík akkor is ott van, nem? Amúgy alhasi fájdalmak 4 napja folyamatosan. A mellem feszül, hason nem tudok feküdni. Fokozott szagérzékenység, érzékenység. Holnap keresem fel a háziorvost, és nőgyógyászt. Ilyenkor milyen vizsgálat van, ultrahang? Szerintetek terhes vagyok? És ha igen, jún 30-tól?
2009. aug. 9. 19:57
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál. Megvizsgált először kézzel, majd sima ultrahanggal (mert nem volt neki hüvelyi). Babás vagyok! :) Azt mondta, hogy 3-4 hetes lehetek, mert később volt a peteérés. A petezsákom 19 mm. Az nem nagy egy kicsit? Maszatkát még nem látott benne, viszont beutalt a kórházba hüvelyi uh-ra, oda 2 hét múlva megyek, azt mondta addigra már látszik valami.

Szerintetek a 19 mm az nem nagy? Tektek mikor látszott benne a pici? Várom válaszotokat.

2009. aug. 19. 08:19
 22/24 anonim ***** válasza:
A méretekben nem tudok mit írni, mert arra nem emlékszem :(, viszont 3-4 hetesen még nálam sem látott a petezsákban babót. Megint csak azt tudom mondani, hogy türelem!! :)
2009. aug. 20. 06:36
 23/24 A kérdező kommentje:

Ma voltam elvileg hüvelyi ultrahangon, gyakorlatilag pedig hasi volt. Azt mondta a hölgy, csinál egy hasit, ha nem látszik, akkor hüvelyit!

A jó hír az, hogy a pici babó már 10 mm-es. Elvileg utolsó mensitől számítva 8 hetes és 2 napos vagyok... de kb 7 hetesnek felel meg, lehet később volt peteérés. Nem számít!

A lényeg, hogy VAN:) édes pici 10 mm-es csöppség:):)

2009. aug. 27. 16:35
 24/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked a picurhoz!
2009. aug. 27. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!