12 napja nem jött meg, utolsó mensi június 30-a volt.
Babás? Teszteltem 2 napja. Halvány+. Kiváncsi vagyok a
véleményetekre! Várom válaszotokat anyukák és leendő
anyukák!
Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondja, hogy nem biztos, hogy terhes vagyok. A teszt 2 csíkos lett, nem nagyon erős de a halványtól kicsit sötétetebb, de a csík akkor is ott van, nem? Amúgy alhasi fájdalmak 4 napja folyamatosan. A mellem feszül, hason nem tudok feküdni. Fokozott szagérzékenység, érzékenység. Holnap keresem fel a háziorvost, és nőgyógyászt. Ilyenkor milyen vizsgálat van, ultrahang? Szerintetek terhes vagyok? És ha igen, jún 30-tól?
Én attól félek, hogy nincs is baba.. csak halucinálom a tüneteket. Nem hüvelyi ultrahangot kellett volna csinálnia? Hisz ha mégsem 6 hetes vagyok, hanem csak 3-4 akkor az olyan pirinyó, hogy sima hasi uh-n nem is látszik..nem?:(
2009. aug. 12. 10:48
12/24 anonim válasza:
Ekkora terhességet nem láthat hasi uh-n. Ne aggodj, biztosan babád lesz. A hüvelyivel valószínű jobban látott volna. Szoval ÖRÜLJ!!!!! :) A terhességemnél nekem is ezt mondta a doki, hogy nem lát semmit. Hasi uh-n nézte. Ráadásul késöbb kiderült, hogy a 28-ik ciklus napon fogant meg. Tehát nem hiába nem látott semmit. A pozitiv teszt az nem hazudik. Legközelebb, ha mész , akkor már látni fogja.
2009. aug. 12. 18:48
13/24 anonim válasza:
Ne izgulj Tuti babás vagy!!! GRatulálok. Csak nyugi a baba érdekében. Ha az megnyugtat menj másik dokihoz. Hüvelyi uh-n biztos fogják már látni. Sok sikert és jó egészséget. Szép kismamaságot!
2009. aug. 15. 14:58
14/24 A kérdező kommentje:
Jövő héten megyek dokihoz, de nagyon izgulok. A mellem már alig fáj,a hányingerem elmúlt. Most már csak az alhasam fáj, ez nem baj? És egyfolytában sírhatnékom van, mert ideges vagyok:( (nem csak emiatt) Ezzel árthatok, ha van babó?
2009. aug. 15. 15:01
15/24 anonim válasza:
Igen árthatsz. Bár tudom nehéz ilyenkor megnyugodni. Nekem 3 hónapja volt vetélésem és mikor mondta a doki hogy lehet baj van várjunk még egy hetet, akkor én is idegeskedtem egy hétig. Persze az ember próbál nyugodt maradni de ha várod a babát és szeretnéd nagyon akkor nehéz nyugodtnak lenni. Mert féltettem én is. Átérzem a helyzeted. Majd írd meg mit mondott az orvos! Szorítok. Puszi
2009. aug. 15. 15:10
16/24 anonim válasza:
csatlakozom hozatok nekem is juni 30 volt az utolso mensi
augusztus 3 an teszteltem pozitivat es egy hetre ra a HUVELYI ultrahangon latszott, ugyhogy nyugi ott van a baba neked is es menj masik orvoshoz.
nekekem mar minden tunetem van hanyinger almossag erzekenyseg stb. de az elsonel is egy honap utan ugyanez volt es en is hiztam 1-2 kg.ot
ha neked renszeres a menszid es juni30 volt utoljara akor tuti hogy terhes vagy.
2009. aug. 15. 15:52
17/24 anonim válasza:
15 :52 es az nem baj nekem sem allandoan faj a mellem csak neha pl ha a kislanyom meguti vagy regelente , de allandoan be van "dagadva" es a mellbimbom erzekeny. a hanyinger nekem csak reggelente jelentkezik aztan egesz nap semmi vagy csak egyes etelek illatatol a hasam is szokot fajni van amikor le kell ulnom mert anyira inkabb olyan feszito erzes aztan elmulik. ugyhogy nyugi ugyanazok a tuneteim mint neked es nalam mar latta a doki ugyhogy nalad is ott van vigyazz magadra es irj hogy mi lett de ha ez megnyugtat mig nem mesz dokihoz tesztelhetsz a csik pl: 2nap mulva erosebb kellene hogy legyen
2009. aug. 15. 16:02
18/24 anonim válasza:
gratulalok, ott a baba, csak meg pincurka!!!!
masik orvoshoz kene menned legkozelebb. boldog babavarast es jo egeszseget nektek!
2009. aug. 15. 16:56
19/24 anonim válasza:
Szia,nem tudom ,de most utálni fogsz,nekem is ez volt és lehe,hogy lehetett volna baba,de mégis megjött 14 napra,iszonyu nagy csalódás volt.Drukkolok neked,de ne a házi dokihoz menj,hanem azonnal nögyógyászhoz(egy normálishoz)Nekem is volt mellfeszülés,meg alhasi fájdalom is,az utóbbi nem igazán jó és lám meg is jött.Szóval csináljon hüvelyi uh-ot,de sürgösen,mert lehet,hogy van baba,de koraterhesség akkor viszont kapsz majd gyógyszert ami segit,hogy ne menjen el.Nagyon szoritok.
2009. aug. 16. 10:48
20/24 anonim válasza:
szia!
nyugi!
szerinem babás vagy. a dokinak valószínűleg a sok kiamama miatt nem lettél ettől különleges lény.. Mindenki másképp éli meg az orvosok reakcióját aki ha nem mondhat biztosat akkor nem is fog bíztatni... természetesen a hangnem nagyon fontos.. de ez egy nagyon korai terheség.. én a nemvárt előtt 3 nappal teszteltem másnap hívtam a dokimat annak tudatában hogy legalább 2 hetet várni fogok az uh-ra.. 5 hét 3 napos voltam amikor nézte.. későn volt ovulációm..természetesen csak petezsák volt amiben még semmi nem látszott.. de ilyenkor az első uh alkalmával nem is az a lényeg hogy korán észrevegyék a babát hanem az hogy jó helyen van!!!!
aztán később úgyis visszarendelnek egy következő uh-ra amin már babucit látsz.
de sajnos ilyen korán még kiskönyvet sem kapsz..Megértem hogy nagyon várod de a legtöbbet azzal teszel ha nyugodtan vársz csendben örülsz és hidd el akkora lesz a boldogságod hogy csak na!
és hidd el mindegyik gyermekednél ugyanezt fogod átélni..én a harmadiknál sem voltam nyugodtabb mint az elsőnél..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!