Milyen vizsgálatra számítsak?
Ha holnap reggel elmegyek egy nőgyógyász rendelésre azzal, hogy január óta nem sikerül teherbe esnem, milyen vizsgálato(ka)t fog végezni? Hüvelyi uh-t, vagy laborba küld vérvételre, vagy mire számítsak?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Szia!
Igen valószínűleg el fog küldeni egy teljes laborba és megnézik az alapvető hormonokat (tsh,fsh,lh prolaktin,ösztradiol)szerintem ez lesz az első lépés!Aztán,ha minden rendben akkor a párodnak kell spermavizsgálat!De hidd el ezt orvosa válogatja,hogy ki mit csinál...!
Szia! Ez attol (is) fugg, vannak-e problèmàid (pl. a mensiddel, ciklusoddal, stb..) vagy ilyen tèren minden rendben van -e. Ha egyèbkènt ilyen tèren nincs gond, a szervek vizsgàlatàt uh-val, egyebekkel el tudja vègezni egy nogyogyàsz, minden rendben van-e. Ha esetleg vannak egyèb gondjaid, cèlszeru endokrinologust keresni aki elvègzi a szuksèges hormonvizsgàlatokat (vèrvètel) ott okè-e minden. A hormonoknak rendben kell lenniuk egy terhesség lètrejottèhez ès hogy azutàn se legyen problèma :)
En ugyanebben a cipoben jàrtam, hàl Istennek nagyon lelkiismeretes endokrinologus-nogyogyàszt talàltam aki segitett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!