Spermadonort honnan keresnétek, ha krió intézetre nincs pénzetek, és olyan férfi nincs aki vállalná ezt a szerepet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 18:41
11/20 anonim válasza:
A krio-ba hiába is mennél nem adnak neked spermát csak a meddőégi intézetnek, ha ők válallják az inszeminációt, mert megfelelsz a feltételeknek.
12/20 anonim válasza:
mondjuk tegyél fel ezen az oldalon erre kérdést :P
13/20 NL2010 válasza:
Nos igen, én vállalnám, adnék. Méghozzá ingyen, ha megvolna a szimpátia ;)
14/20 anonim válasza:
kedves kérdező,na sikerült donor találnod?
15/20 anonim válasza:
Mondjuk azt nem értem, hogy akinek annyi pénze nincs, hoyg a donort kifizesse, miből szeretné azt a gyereket felnevelni.
16/20 A kérdező kommentje:
két emberrel már beszéltem
2012. dec. 19. 23:44
17/20 anonim válasza:
Mizu? Sikerült? Milyen oldalakat néztél? :)
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen már sikerült megoldani :)
2014. jan. 6. 09:26
19/20 anonim válasza:
Kérdező!
Tényleg sikerült!Írsz nekünk vmi infót? Kíváncsi vagyok, mert én is épp donort keresek.
20/20 anonim válasza:
Én is donort keresek.
180 magas, nem iszonyat kövér, és nem skizofrén pasik jelentekezzetek! Két csinos leszbi lány vágya az anyaság!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!