Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Férfi hormonszintet hol lehet...

Férfi hormonszintet hol lehet nézetni? Azoosperma áll fent és ezt nem is nézték neki csak most olvasgatom h kéne nézetni mert injekcioval helyrehozható. Budapestiek vagyunk.

Figyelt kérdés

#lombk
2012. szept. 27. 19:36
 1/8 A kérdező kommentje:
háziorvostol lehet kérni?ha igen mit mondjon neki csak azt hogy hormon vizsgálatot szeretne?vagy mondja hogy fsh-t szeretne nézetni?e mellé kell még valami?
2012. szept. 27. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Háziorvos ilyenre nem adhat beutalót, andrológustól kell kérni. Az alacsony tesztoszteron szintre tilos inyekciót adni vagy tesztoszteron tablettát, mert csak ront a dolgon és nem ez okozza általában a problémát.
2012. szept. 27. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Bármelyik magán helyen ahol vesznek vért.De háziorvos is ad beutalót.Hol tartotok a vizsgálattal?MIlyen eredményeitek vannak?Nálunk is azoospermia van.
2012. szept. 27. 21:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Elvégezett spermatogram vizsgálat nagyon alacsony hímivarsejt számot igazolt. Heréje kisebb lett, FSH és LH értékek nagyon alacsonyak, tesztoszteron szintje nagyon magas. Ebben az esetben a tesztoszteron elhagyása, idővel újabb hormonvizsgálat elvégzése és antiösztrogén megfelelő adása javasolt. 6-12 hónap után az esetek nagy részében rendeződik a probléma.ezt egy cikkből másoltam be
2012. szept. 27. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyook ezekszerint nem lehet háziorvostól rosszul írtam.
2012. szept. 27. 21:26
 6/8 A kérdező kommentje:
bocsánat ezt akartam A hímivarsejtek a spermium vizsgálatnál nem találhatóak. Az FSH érték 30 körüli volt. A férfi herebiopsziába nem egyezett bele. Tesztoszteron pótlást követően panaszai megszüntek, életereje és nemi vágya visszatért.
2012. szept. 27. 21:27
 7/8 A kérdező kommentje:
probáljuk elkerülni a lombikprogramot ezért keresgetek ebben a témakörben.amit nem értek h miért nem kérték neki ezt a vizsgálatot.voltunk y kromoszoma delécion minden oké igy okt 24.én biopsziálják a párom.
2012. szept. 27. 21:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is magas az fsh egy kicsit.Mi megyünk biopsziára.
2012. szept. 27. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!