Spermadonort honnan keresnétek, ha krió intézetre nincs pénzetek, és olyan férfi nincs aki vállalná ezt a szerepet?
Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 18:41
1/20 anonim válasza:
Elmennék egy discoba, valakit felszednék, sexelnék vele, és meg is van!
2/20 anonim válasza:
Vagy adsz fel hírdetést! Csak sex és más semmi :)
3/20 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok olyan oldalt ahol spermadonorok hirdetik magukat? Illetve mennyire biztonságos, ha nem természetes úton foganna a kicsi, hanem otthoni mesterséges módon?
2012. okt. 23. 19:00
5/20 anonim válasza:
Van egy onsegito oldal igaz holland de angolul feltehetsz egy hirdetest www.meerdangewenst.nl itt talasz donort mind tesztelt fertozesektol mentes emberek : Oproepen Wensouders
A jogi resze kicsit nehezkes mert a donor jogilag biologiai apa.
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár nem igazán tudok angolul, főleg nem jogi részeket :(
2012. okt. 23. 19:10
9/20 anonim válasza:
itt tobb ferfi is adomanyoz
10/20 A kérdező kommentje:
Pont most olvastam ezt én is :) nem tudom, hogy kamu-e, de lehet megpróbálom majd! Köszönöm!
2012. okt. 23. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!